Kevés alkalom nyílik a magyar politikában mikor az ember kéjesen röhöghet nyilvánvaló hülyeségeken, melyeket a magát politikainak elit tagjának tartó követ el a média nagy nyilvánossága előtt. Ebben csak annyi mindössze a baj, még a nevetésből is inkább vicsorgás lesz a tehetetlenségtől a józan ésszel rendelkező ember agytekervényeiben, mikor a hatalom birtokosai egyszerűen hülyét csinálnak magukból egy-egy interjúval, vagy csak sima megszólalással, vagy elszólással, beszólással, esetleg kalapban bemutatott lovaglás során. Végül mégis csak ők az ország vezetői, és ők képviselik a tündérországot, mikor szégyent hoznak rá, és a benne lakókra.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar megint szivembol szoltal, Draga Bandita, valoban igy kell valakinek magabol hulyet csinalni, a verlazito csak az, hogy o es a hozzahasonlok szabalyozzak az otthonelok sorsat a legaprobb reszletekig, es probaljak meg kicsorni a legutolso fillert is a nyomorgok zsebebol.
lampa laz
Én és rajtam kívül még sokan mások, ennyi pénzért sem, -mint amennyi ennek az diótának van- tudnánk elviselni, ezt a véleményt. Ebből pedig az következik, hogy ez a féreg tényleg született hülye. Bár az egész brancsra rá lehet ezt húzni, mert még egy kormány sem állt fel ennyi elmeroggyantból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok