A parlament döntése szerint a milliárdos csalásokkal vádolt három brókercég közül csak a Quaestor ügyfeleit kártalanítják majd harmincmillió forintig.

Miközben arról semmit sem tudni, hogy a Buda-Cash és a Hungá­ria Értékpapír Zrt. befektetői miért nem érdemlik meg a kártalanítást, befektetői körökben az a vélekedés, hogy a Quaestornál több politikus is rendelkezett befektetéssel – írja a Bors.

A lap több politikust is megkeresett. Szijártó Péter és Pintér Sándor kategorikusan tagadta, hogy lettek volna papírjaik a cégben, Lázár János pedig eddig nem válaszolt nekik. Vagyonbevallása szerint 34 millió forintja van kötvényekben, és hatmillió forintja részvényekben, azt azonban nem részletezte, hogy mely pénzügyi szolgáltatóknál tartotta vagyonát.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Gondolom a Quaestornál látszik a legjobban, hogy a fidesz nyakig benne van az egészben ezért ott kell hamar lecsillapítani az embereket, mielőtt a fidesz ellen fordulnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@zöldszem: Igazad van, csak azt a Quaestor adót a narancstól elbódultak nem fogják a Vezérnek felróni, majd újra lehet köpködni a régi ellenséget.
zöldszem
@F_Viktor: ma, 16:50
Érdekes módon, a Buda-Cash esetében nem voltak ilyen agilisek, pedig az jó pár takarékot is magával rántott. Vidéken sok helyen csak takarékszövetkezetek vannak. Ma már a munkahelyek általában átutalással fizetik a dolgozót.Próbál az ember hinni a Tak.szövben. de úgy látszik ebben sem lehet. Volt aki azt a kevéske közmunkabérét sem kapta meg. Ja, hogy azok kisemberek:((((
F_Viktor
@zöldszem: Valamit tudnak Habonyék, amit írtál, annak ellenére sem hallani nagy mozgolódást sem a Töröcskey által bedöntött takarékszövetkezet-tagok, sem a Buda-Cash-el bukott tak.szövetkezet-tagok részéről.
Míg ha jól értesültem távolból, a Quaestor esetében még a saját dolgozói sem maradtak csendben.
kukac50
Minden pénzintézet üzemeltetői és a vizsgáló bizottsági tagok vagyonából kártalanítsa a lakosokat! Ne az adófizetők pénzéből és ne a becsületesen működő pénzintézetek pénzéből rendezzék!
Vannak hatóságok akiknek ilyen esetekben kötelességük lenne a büntető eljárást alkalmazni olyan vehemenciával legalább mint a Zuschlag 20 millió forintos ügyében mert ott 50 milliót valaki befizetett.
Most milliárdokról beszélünk és nincs ennek megfelelően folyó vizsgálat.
Talán még az ügyészek és a bírák is korruptak azért?
verőce21
A Quaestor-kötvényekbe való befektetés az utóbbi közel 8 év egyik legjobb üzlete volt! Éves 8 százalék feletti hozam, a végén teljes körű kártalanítás. A kockázatokat elfelejthetjük, sőt, még meg nem szolgált kamatot is kereshetünk. Egy ilyen játék maga a tökély. (Már csak azt kell megtalálni, melyik lesz a következő.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.