Hiller szerint a diplomamentő program megbukott, és a munkaerőpiac majd eldönti, hogy mit kezdjen ezekkel a fiatalokkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
50000 diplomás aki nem nyelvvizsgázott ez luxus ilyen kis országnak. Tényleg kell e, hogy mindnek legyen nyelvvizsgája?
Hellcat
Hát van olyan szak ahova nem tenném kötelezővé. Van ahol meg úgy is meg kell csinálni ha érvényesülni akar...hála a fidesznek, külföldön...
wagabund
Első hallásra nem is rossz ötlet. Nagy pocsékolás, ha 50ezer diploma a páncélban hever...izgalmas, mondhatni érdekes kavarodás lesz a munkaerő piacon, ha kiadják a diplomákat.

csak van egy bökkenő.. akik nagyon sok pénzt, időt fektettek be egy közép, vagy felső fok megszerzésébe, azokat most ötvenezren beelőzik... értem én, hogy verseny van, győzzön a jobb...

mindenesetre jó lenne kiadni a diplomákat, akár nyelvtudás nélkül is... mert lehet, hogy egyébként brilliáns gépészmérnök az illető, csak nem beszél külföldiül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.