Egyikük már földre kényszerítette az eladót a debrceni Bem téren található dohányboltban, amikor két nyomozó belépett az üzletbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Egy másik oldalon megjelent hozzászólás!!!
"Én is trafikboltban dolgozom. Lázár és bandája a főbűnös. És a NAV. ellenőrzik előszeretettel és büntetnek kegyetlenül, ha az ajtó nyitva, ha belátnak a trafikboltba. Nem tudom otthon az anyuka, ha kiteszi a kredencre a cigit, és a gyerek látja, az anyukát ki a @urva Isten bünteti? Mert a NAV be van szarva, amit a kormány mond, végre kell hajtani. És még ezt a bűnsegédletet ellenőrzik. Először ők menjenek a bíróságra, és vállalják a felelősségüket, hülye törvény, hülye kormány és akik megszavazták, Jobbik, KDNP, stb. Fidesz. Most hol vannak??? Takarodjanak el, ne csak a mandátumunk kelljen!!!"

Régen, amikor az élelmiszer boltban is lehetett cigit venni, én sosem hallottam, hogy egy kisgyerek cigiér üvöltött volna!! Annál inkább csokiért. Ezek az álszent, görény törvényhozók, azért szoktak rá a cigire, mert a legtöbb helyen árulták? És az, aki nem szokott rá a cigire, az vajon miért is???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@zöldszem: Ügyes, csak sok a bugyi rajtad és takarja a kamerát !
zöldszem
@m.macskosz: 19:27
Háááttt, ha százlábú lennék akkor Svájcban tágítanám a fejemet valami elit vendéglátós "oskolába". A nevem pedig nem zöldszem, hanem "Récsőr" lenne. Ja "félidős" se:))))
picike
@zöldszem: nem értettem itt ezt afóliázást mert még én ilyenről nem is hallottam . de ha kintről nem látnak be egy üzletbe azt bizony félre érti sok ember és nem arra fog gondolni ne lássanak és miért mást fog gondolni. az ablakokban ott kéne legyen a dohányfélék reklámja. és természettesen tiszta üveggel . azért nem látokkakkor én se itt be ittis a bolttal együtt van a trafik igen de az üveg sötét vagyis semmi sincs az ablakban vagyis nincs reklám
Anna Mária
@m.macskosz: A fóliát gyakorlati síkon megsemmisíteni, de azonnal! :)
kkalman
Azoknak a görényeknek kellene a lefóliázott üzletekben ülniük nap-nap után akik kitalálták és megszavazták ezt az idióta törvényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.