Jelentősen csökkenti fiókjainak számát a Raiffeisen Bank, a jelenlegi 112 fiókból 45-öt bezár, a lépést Heinz Wiedner vezérigazgató azzal indokolta, hogy a cég módosítja stratégiáját: a jövőben elsősorban a vállalati ügyfelekre és az elektronikus csatornákra koncentrál.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jó úton haladunk az OTP monopólium felé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Hellcat: Nem lenne az baj, ha olyan lenne mint a szoc-ban volt, de ez mostani Csányi-féle nem tetszik nekem.
Hellcat
@1magyar: Egyedül lenne a piacon versenytárs nélkül...olyan feltételeket szabna amilyeneket akar...dehogynem lenne az baj...versenytársakkal se a legjobb bank az OTP...képzeld mi lenne ha egyedül maradna.
1magyar
@Hellcat: Jelenleg a legrosszabb az otp, az biztos, de így nem is lehet meghagyni egyedül,talán visszavenni tőle állami bankká ahogyan ő kivásárolta.
profon
Mi a Raiffeisen-nél vagyunk mint cég. Nagyon normálisak, kedvesek és segítőkészek.
Hát ennyi.
m.macskosz
Az OTP-nél mocskosabb bank nincs ma Magyarországon. Na, de miért lenne? A többinek nem a miniszterelnök szotyis haverja az elnöke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.