Egyértelmű dolgokat nincs értelme megvitatni - jelentette ki csütörtökön, a horvát elnökkel tartott brüsszeli sajtótájékoztatón az Európai Bizottság elnöke azzal összefüggésben, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szerdán azt mondta: napirenden kell tartani a halálbüntetés kérdését.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Orbán kapja a kokit meg a sallert...padlót is mosnak vele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@papa.49: Hát amennyi elvakult nyuggert láttam már a qrbán körül legyeskedni azóta nálam sem! :)
papa.49
@Hellcat: Igazad van azt én se értem hogyan lehet valaki vénségére mikor már megélt sok mindent ennyire buta, mert jobb szót nem tudok rájuk...Főként meg ennyire ne emlékezne az életére, mikor mindent átélt már egyszer az 50 es évektől 90, ig bezárólag, most megint csókolgatják ennek a takonynak a kezét, amivel megkurtította a nyugdíjat, amivel a sok száz milliárdot kidobja az ablakon a saját passziójára...
Hellcat
@papa.49: A propaganda csodákra képes. Abban pedig nagyon jó a fidesz. Aki hülye az meg az is marad...ezek az emberek az előzőrendszerben is hülyék voltak. Most is azok.
papa.49
@Hellcat: Én csak abban bízom még mindig, hogy csak kinyílik az emberek szeme mint a kismacskáé, és rájönnek hogy képmutatás, hazugság, az egész fütyisz...
Hellcat
@papa.49: Látod milyen durva dolgok történnek és még mindig nem nyílt ki az emberek szeme...vesztettek sok szavazót persze de nem eleget...klasszikus demokráciában már egyenes kaszákkal kergetétk volna el ezeket.
dr. prédikátor
Eddig csak a Gyurcsány F. mosta fel viktorr szopkinnal a padlót! Most már az EU és az EB is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.