A Fideszben úgy számolnak, hogy az emberek hetven-nyolcvan százaléka támogatná a halálbüntetés ötletét, de a frakció többsége a Népszabadság szerint ellenzi az Orbán Viktor által a köztudatba visszahozott ügyet. Gulyás Gergely szerint például csak arra jó az erről szóló vita, hogy az ellenzők kifejtsék, miért jó az, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Ezen a baromságon tépik a szájukat Habony után szabadon - ehh.
karma1
Ez olyan, mintha a kozlekedesrendeszet elkezdene vitatni, hogy kellenek-e a STOP-tablak az utcakra... Olyan nyilvanvalo, ahova kitettek azokat, ott szukseg van rajuk, ezek alapveto tenyek. Ez egy fo szabaly, amit mindenki elfogad, aki ismeri a KRESZT. (Egyebkent ezt is kellett egyeztetni az Unioval, mert minden orszagra egyertelmuen ugyanazoknak a kozlekedesi szabalyoknak kell vonatkoznia).

Akkor ez a felbemaradt orias mit akar "napirenden tartani", amikor Magyarorszag egyszer es mindenkorra elfogadta es alairta az Unioban ervenyes fo szabalyt: az Unio egyetlen orszagaban sem lehet senkit sem halalbuntetessel sujtani. Innentol kezdve minden probalkozasa hamis, alsagos, felesleges, hiabavalo, magyarul: BAROMSAG !
Akkor miert is forszirozza ezt ez a torpe tovabbra is???
verum
Ha Orbán igazán akarná, a Fidesz frakció egyöntetűen támogatná.
Azonban Orbánnak esze ágában sincs egyelőre valóban bevezetni, így mások szavaznak helyette majd nemmel. Mindig mások viszik el a balhét, ő feddhetetlen és kikezdhetetlen.
Anna Mária
@karma1: Csakis belpolitikai érdekből, elterelő hadműveletként.
Csak ugye az EU nem akceptálja, hogy Orbánnak éppen az az érdeke, hogy a nép mással legyen elfoglalva, mint ami éppen fontos az országban.
Az EU nagyon helyesen komolyan veszi, hogy egy tagállam vezetője őrültségeket beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.