Az RTL Klub Híradója szerint nem csak Habony Árpád, hanem Szijjártó Péter ügyében is vizsgálódik a NAV, de Szijjártó erről nem tud.

A külügyminiszter ellen a DK, a miniszterelnök tanácsadója ellen pedig az Együtt kezdeményezett vagyonosodási eljárást.

Szijjártó Péter nem tud vizsgálatról. A miniszterelnökséget vezető miniszter pedig nem kommentálta a NAV intézkedését. Az adóhatóság adótitokra hivatkozva nem árul el részleteket.

A külügy az üggyel kapcsolatban az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz:

A sajtóban megjelent valótlan állításokkal szemben az igazság az, hogy Szijjártó Péter ellen nem indított vagyonosodási eljárást a NAV.

Ha lenne ilyen eljárás, azzal kezdődött volna, hogy Szijjártó Pétert erről levélben értesítik.

Értesítés a NAV-tól nem érkezett, így határozottan állítható, hogy ilyen vizsgálat nem indult, nyilvánvalóan azért, mert a NAV nem talált okot a vizsgálat elindítására.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Ennyi türelmi idő elteltével, mára már olyan szegény lett miniszterünk, mint a templom egere.
Senara
Hölgyeim és uraim a teremfocistánál mindent rendben ,NAV vizsgálata alapján folytatjuk a munkát az ország felvirágoztatásért . ...egyébként a rohadó kapitalizmusban , a miniszter "csapattársak "alkalmazása után lemondana .A többiről ne is beszéljünk !
Toby
Na végre !
Hadd röhögjek ismét egy jót !
A "vizsgálat" csak azért folyik, hogy a végén egy "független" hatósági álláspontot lehessen terjeszteni, Szíjjártó - indián nevén Hosszó Lóf@sz - a patyolatnál is tisztább, az a tény pedig, hogy legális jövedelme nem fedezhette a kiadásolkat, senkit nem érdekel, mert vannak ufók is és azonosítatlanul növekvő betétállományok is !

Vida már talán alá is írta a kitöltetlen nyomtatványt a makulátlanságról !
Vizual
Csak mi vagyunk a hibásak. Ezek a saját törvényeiket sem tartják be. Elfeledkeznek milliárdokról a bevallásban és kapják továbbra is az állami megbízásokat. Saját szórakozásaikat finanszírozzák. És mi van ha vizsgálják. És mi van ha szabadlábon van milliárdokért ? Semmi. Igaz igy tudjuk, hogy ezekben az ügyekben kb. ki a saras, ki kapott jutalékot. Nincs igazam ? Hát már az Eu. is látja. beugrottunk a nagy dumának. Teljesités meg semmi. Senkinek. Sok pénz jött ? Hát adjuk össze ki menyivel gazdagodott. És ott lesz a pénz. A különbség meg egy személynél.
Épitenek nekünk is ? Pld. a Várbazár ? Szétcseszték de ép egyenlőre nem lesz.
volvós
Hányadik felvonás ez a szappanoperában ???
A kis G...I még most is az emberek szemébe HAZUDIK !
Nemzeti Adó és Vámhivatal ??? ( orbán-NAV ) Kabaré !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.