Czomba Sándor az InfoRádiónak arról beszélt, hogy nem hisz a közfoglalkoztatás mindenhatóságában, és nem akarják hosszú évekig fenntartani ezt a foglalkoztatási formát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezt a nem termelő közmunkát hosszú évekig nem is lehet fenntartani. Gazdaságilag nonszensz az egész hókuszpókusz.
Anna Mária
Nos, semmi nem történt, csak megint semmit nem mondott a sok államtitkár egyike.
papa.49
Mégis ez a ,,jóllakott óvodás,, vajon hol alkalmazná azt a kb. 2-400 ezer munkavállalót aki ma a közmunkából szerzett ,,jövedelme,, mellett éhezik???
Ahhoz komolya el kellene kezdeni az új munkahelyek kialakítását, ahhoz kiszámítható gazdaságpolitika kellene, ahhoz az is kellene hogy ne csupán a csókosok nyerjék meg a pályázatokat, ahhoz az kellene hogy végre az országunkban valóban demokrácia legyen, de ameddig ez a tolvaj, lopós bandérium uralkodik az ugyan nem lesz!!!
Ebben a mai politikai, gazdasági környezetben nagy mértékű beruházást csak a csókosok mernek elkezdeni, de még ők is néha pofára esnek, lásd Simlicska, már is kibaxták minden üzletből, ja aki g..inek kiáltja ki a hazugovicsot az egyenlőre így jár!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.