Nézzük hát, miben nincs vita (mármint a kormányfüggetlen szemlélődők között) a közmédia EP-listavezetői vitaszervezése kapcsán. Az MTVA vezetésétől továbbra sem lehet semmi jóra számítani, már amennyiben nem akarunk romlott táplálékot (lásd egészségkárosítás) magunkhoz venni. A hamisság és a szemfényvesztés épp úgy egészségtelen a szellemnek, ahogy az oszló szerves anyag a testnek. Ételmérgezés és akut hasmars az analógiája a hazugságnak és a félretájékoztatásnak, ami egy korrupt, nepotista, oroszbarát, szélsőjobboldali rendszert tart hatalomban. Főmunkaidőben költve a magyarok adóforintjait, mind a 130 milliárdot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog ennél sokkalta bonyolultabb

a nepszava.hu szerzője pontokba szedve okadatolja, hogy miért jogos a politikai vita kapcsán felmerült vita a vitáról a köz-nek csúfolt média kapcsán

Mottó:
Ne feledjük ártunk és qurmányunk egyetlen
célja most a híveik megtartása,
az ő szellemi színvonaluk ismert! =))

A „Tévévitán felül - Balassa Tamás
Nézzük hát, miben nincs vita (mármint a kormányfüggetlen szemlélődők között) a közmédia EP-listavezetői vitaszervezése kapcsán.” cikk 4 pontban foglalja össze a MTVA/Fidesz csínytevéseit. Majd megjegyzi: „Bárhol és bármikor vállalni vitát, rokonszenves politikusi vonás volna egy működő demokráciában. Ebben itt inkább érdemes elkerülni a csapdákat. A járdán sem lépünk bele szándékosan.”
Ezzel érdekes párhuzamot ad a portál másik cikke „Karácsony Gergely nem vesz részt az ATV főpolgármester-jelölti vitáján”, amiben sok süketelés van, de derék ATV hozzáállása valahogy kimaradt, pedig, ha persze sokkal kisebb mértékbe is, de fenti 4 pont tetten érhető lenne, ha lenne rá akarat! =))
Dr. Proktor
A közmédiától elvárni hogy pártatlan és becsületes legyen?
Ott is a fejétől bűzlik a hal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.