Ózd önkormányzata olyan kamerákat szerzett be, amelyek lehetővé teszik a közmunkások folyamatos megfigyelését – írja a Népszabadság szerdai számában. 

A lap írása szerint a képviselő-testület döntése értelmében a kamerákat, illetve a szemüvegekbe épített kamerákat nemcsak a közterület-felügyelet, hanem az ózdi Start programiroda számára is biztosítják.

A munkaköri leírásukban a közmunkások tájékoztatás is kapnak arról, hogy "a munkaügyi eligazításokról és a munkaidőben történő munkavégzésről bármikor hang-, video- és fényképfelvétel készülhet".

A munkaköri leírást a közmunkára jelentkezőknek alá kell írniuk, és arról is nyilatkozniuk kell, hogy a felvételek további felhasználásához is hozzájárulnak – írja a Népszabadság.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iskolakerülő
Adnék nekik olyan megfigyelést, hogy mind megvakulna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Freewolf: Ohh! Hát mit is vársz egy " liberálfasiszta hazudozótól" / idézet tőled! / :-)))
Anna Mária
@Freewolf: Ne izgasd ám föl magad, tudod, az agyérgörcs!
Nem is értem, miért vagy felháborodva, ha például én nácikának nevezlek, azok után, amit te másokra fröcsögsz. :)))
Freewolf
@silber13: Hát, ha annak érzed magad, nincs mit tenni! Én ugyan annamarira céloztam, de ha bevállalod, a tied is lehet a cím! :-)
silber13
@Freewolf: Nem úgy nézett ki a kommented!, mert nem csak Annamarinak szólt, hanem mindenkinek, aki nem vallja a te és egyéb hasonszőrűek hitvallását!
Freewolf
@silber13: Annak szól, aki gyűlölködik, szidja a magyarokat és meg akarja mondani, miképp gondolkodjunk!
silber13
@Freewolf: Ha ez így van, akkor azoknak is szól, akik cigányoznak, zsidóznak / lásd a Jobbik díszpintyyeit / Akik pedig irányitani akarják a gondolkodásunkat, azokat a kormánypártok tagjai között kellene keresnetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.