A nemzeti horoszkóp után divattal kapcsolatos tanácsokkal próbálja levenni a lábáról olvasóit a hirado.hu. Bár arról írnak, Erwan Rambourg, a HSBC bank hongkongi ügyvezetője szerint már ciki, ha valaki Louis Vuitton táskával jár, ők úgy vélik, még mindig különlegesnek számít a márka.

Bárki bármit mond, ezek a táskák gyönyörűek, minőségiek, időtlen alapdarabok. Aki megengedheti magának, egy percet se gondolkozzon, ez a megfelelő választás!

- buzdítja olvasóit a több százezres luxustáskák vásárlására az adófizetők milliárdjain fenntartott közmédia.

A közmédia kiáll a Louis Vuitton táskákért

Az eredeti Louis Vuitton táskák minősége cseppet sem romlott a márka 1854-es párizsi alapítása óta. Minden egyes darab kézzel készült, csodálatosan kidolgozott

- áradoztak és szinte biztos, hogy Rogán Antal minden szavukkal egyetértene.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huuuu de egooo"... Es meg a vezirnek is csak egy Uttoroaruhaz-beli hatitatyoja van,... Mondja mar meg neki valaki, hogy az milyen snassz...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Vizual: Szerintem jó, hogy cikk lett belőle, mert nem nézem az királyi tévét. Így legalább tudom, hogy milyen aljas eszközzel próbálják ma elfogadtatni Rogán luxusszatyorját, holnap talán Lázár luxusóráját, holnapután talán egy új államrendszer. Csak szépen lépésről lépésre.
Vizual
@human: Erről lekéstél már. Említettek a lenyúlt pénzekből, ami Téged és engem illett volna, kő gazdagok lettek. és az nem egy ilyen szar táska miatt nem tetszik, hanem az egész miatt. Látjuk milyen dőzsi megy az ország rovására. Látjuk milyen pénzpazarlás van a luxus miatt. De erről cikkeznek amikor a kórházak csődben vannak, nem is sorolom. Ezt nekünk küldik. Talán olvasd el a Propelleren megnevezett tanácsadót Amerikából. Na rájössz, hogy csúnyán megvezettek magyar ! És több cikk is van erről. És mindben találok valamit ami jellemző erre a szituációra. Egy 500 ezret érő táska ? Ugyan már. Vagy a másik táskáka miatt lett NAV vizsgálat ? Nem. Annyi szemétség van, hogy a sok bába közt elvész a gyerek. A lényeg.
human
@Vizual: Nagy vonalakban ez van. Csak nekem még újdonság ez a propaganda dolog, mert az átkosban még kicsi voltam. Így hát rácsodálkozom az újnemzeti propagandára és figyelem, hogy látszólag kis hírekkel miként manipulálják a tudatot.
Vizual
@human: Az átkosban nem tudom mi volt a propaganda. Maradok a demokráciában. De érzem az iróniát. Na ezért nem fogjuk tudni leváltani ezeket. Mert nektek fontosabb az átkos az MSZP és Gyurcsányt szapulni mint változtassatok a helyzeten. A jelenlegin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.