Az Együtt – a Korszakváltók Pártja hatalommal való visszaélés miatt büntetőfeljelentést tesz Németh Lászlóné volt nemzeti fejlesztési miniszter ellen – jelentette be hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a párt elnökségi tagja.

Hajdu Nóra arra hivatkozott, hogy Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt amerikai nagykövet könyvében azt írta: Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter minden héten leült Orbán Viktor kormányfővel, átnézték a középítkezési projektek listáját, és eldöntötték, melyikeknek legyen prioritása és melyik pályázatok nyerjenek.

A politikus bejelentette: az Együtt közérdekű adatigényléseket nyújt be annak érdekében, hogy hozzák nyilvánosságra a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium döntéselőkészítő anyagait illetve a fejlesztéspolitikai kabinet jegyzőkönyveit.

Hajdu Nóra végül távozásra szólította fel a jelenleg nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkárként dolgozó Németh Lászlónét, mert szavai szerint "az ilyen politikusoknak és az ilyen embereknek nincs helyük a közéletben".

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap újságíróknak azt mondta erről a témáról, hogy transzparens módon történik minden döntés, a különböző irányító hatóságok megteszik javaslataikat, és évek óta a kormány fejlesztési kabinetje hozza meg a döntéseket, amelyeket jóváhagyásért bevisznek a kormány elé.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ha már úgyis képbe került Laciné...!
Nem mutatná meg az érettségi bizonyítványát a drága asszony?
Mobil123
@m.macskosz: Minek? Azis egy kalap sz@rt ér, és különben is utca seprő már ugysem lesz.
Mobil123
Az egész bagázs mehetne a bús pics@ba már!!!
m.macskosz
@Mobil123: Jogos, hiszen skiccpalkó is élete végéig für dich tejben-vajban, pedig az ő esete sem volt akármi...:(
Mobil123
@m.macskosz: És a nemzet sportolója is lett :-((( lacinéni meg majd a nemzet mamája basszus!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.