Bécsben letartóztattak egy magyar fiatalembert, amikor egy közúti ellenőrzésen kiderült, hogy öt határsértő afgánt szállít autójában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyen esetben azt tenni, hogy letartoztatjak az embercsempeszt, es megsemmisitik a csempeszjarmuvet, autot, hajot, kamiont, biciklit, BARMIT, es azonnal! A csempesz erosen gondolkodoba eshet, hogy hosszutavon megeri- e neki, hogy minden csempeszutjara uj jarmuvet vasaroljon, ezzel pedig erosen lassithatjak a bearamlast. Ausztraliaban a hajokat sullyesztik el, ott mar mukodik ez a rendszer! Itt Christchurchben minden szombaton este feltunninvolt autokkal randaliroztak, gxorsultak a fiatalok; a rendorseg kb. 10 evig tehetetlen volt ellenuk. Aztan hoztak egy rendeletet, hogyha a rendorseg rajtakapja oket a gyorsulasos balhen, akkor oket 30 napra elzarjak, sulyos penzbuntetest is kell fizetniuk es az autojukat azonnal lefoglaljak es roncstelepen osszepreselik. Csak az elso 3 autot kellett bepreselni ( a nagymellenyuek nem hittek el, hogy a rendorok ezt meg merik tenni), aztam tobbe nem volt szombat esti laz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.