Egy cikkben kértem, aki el szeretné mesélni, miért, hová és mit gondol most, az írja meg, mondja el a történetét. Kaptam egy újabb levelet, amit nagyon köszönök. A barátaim egy része (és egyre több ismerősöm) szintén szétszóródva a világban: Japán, Kanada, Ausztria, Németország… csoda, ha pont ugyanakkor vagyunk otthon és tudunk találkozni. Egy évben kétszer megyek haza, rövid az idő, rohangálok, hogy mindenkivel találkozhassak és egy pár szót váltsunk vagy legalább egy kávét megigyunk együtt, nyugiban. Vannak ismerősök, akik ugyan nem a legközelebbi barátaim, de őket is jó lenne látni néha – nem fér bele az időbe. A facebookon tartjuk a kapcsolatot.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, Szonja levelét (is) el kell küldeni a nyelvöltögető, hibbant minidiktátornak, hogy lássa, az emberek sorsával történő foglalkozás helyett az üres stadionok építése odavezet, nemsokára csak három idióta adóztatja majd egymást Gecisztánban, orbánc - a geci! - kósa, az udvari bolond és lézer a rolex-reklám !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.