A költségvetés 614 millió forinttal támogatja jövőre a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjének megrendezését Budapesten. A világversenyen idén Lyonban felbukkant Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya, és Schmitt Pál volt államfő is. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hej a pofátlansajátlábonállópiszkosmocskosrohadtqrwahétszentségit !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
Nap, mint nap azt hiszem, hogy meg tudnak lepni. Nem.
kkalman
Az azért érdekelne, hogy a sajátlábonálló Rühelke és plagi Pali kinek a pénzén rontották a levegőt Lyonban?
human
Mindenki szeret néha kedveskedni a gyermekének. Na jó, 600 millió közpénz azért kicsit túlzás ... De legalább nem csak magára gondol (stadionok).
levi
"Apucii, mostan olvastam, hogy több tízezer gyerek éhezik az országban,ezért légyszi támogasd már 600 millcsikével a kedvenc szakácsversenyemet. Ja még a férjemnek is küldjed a havi 100 milliót, ha kevesebb, akkor hozzám se ér:( köszcsipuszcsi apuciiii"
Tényfeltáró
@levi: Szemét banda.
Remélem a köztévé egyenes adásban közvetíti amikor szarvasgombával tömik magukat, és kaviártól szennyezett ujjaikat nyalogatják. Hadd lássa a köznép, hogy mitől döglik a légy.
iskolakerülő
Az, hogy megfőzik récsike 1 millás esküvős topánját, nem kerülhet ennyibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.