Bár a miniszterelnököt egyre ritkábban látni Felcsúton, most utána járt annak a BorsOnline, hogy milyen kényelem várja, ha mégis szülőfalujában lévő otthonába tér, amit egyébként még a Google keresője is kicenzúrázott.

Orbán Viktorék ottani házához nagy kert tartozik, amelyen további két különálló faépület is található: a nagyobbik nyári konyhaként funkcionál, míg a kisebb a pihenőház. Utóbbiban finn típusú szauna van, amelyhez hasonlót a lap szerint hárommillió forintért lehet venni.

Az újság úgy értesült, a kormányfő háza melletti szomszédos épületek kihaltak, de azt nem sikerült kideríteniük, hogy ez azért van-e, mert igaz a pletyka és megvette őket az Orbán-házaspár.

A miniszterelnök gyepét és bokrát állítólag kertész gondozza a BorsOnline forrásai szerint, mikor ott jártak, épp egy nőt láttak virágokat gyomlálni náluk, aki az újságírók felbukkanásakor telefonált egyet, majd eltűnt.

A lap arról is beszámolt, ha nem Felcsúton kapcsolódik ki a miniszterelnök, akkor Budapesten szívesen jár a Rudas fürdőbe, amit magánmegbeszéléseire is szokott használni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
aszongya: magánbeszélgetésekre használja a forróvizes fürdőt...
okos.. ott nem lehet bedrótozva beszélgetni...
hiába, no... fő a bizalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
A szauna,ha veszed,valóban kóstálhat annyit,ha kapod,akkor ajándék. Az üres házakról - ül a
mondás;miszerint az ember lakva ismeri meg a másikat! A hölgy,az ágyások között,nem
főállású kertész,hanem illúzionista. A Rudas pedig már nem fürdő,hanem a miniszter úr
kerti medencéje,ahol,ma már Bástya úr, - ellenőrzi a belépőket.
Tényfeltáró
@Lepényleső: Nem csoda, hogy a szomszédok leléptek. Ilyen alaknak én se lennék a szomszédja, vállalhatatlan.
Tényfeltáró
@ziziplanet: Az ingatlanosok tudják, hogy ahol az ilyen alakok megjelennek, az árak a nullára esnek le. Az eladhatatlan szó ezt fejezi ki.
wagabund
@brutus: 10.34..

Orbán nem bízik senkiben. Még a fészekaljnyi évfolyamtársaiban sem. Ez igen bölcs életszemlélet. Bízni csak a feleségében bízzon, az pont elég. A fideszben sem bízik, mert nélküle az már rég elsüllyedt volna..
Orbán a politikus, ő fekteti le a síneket a családi jóléthez, a neje pdig a gazdasági(mozdony)vezető..ő pedig üzemelteti a jól megalapozott "vasutat"...nem is rosszul.

normális esetben így van ez minden családban..
ugye?

tegye fel a kezét, aki nem így tenne, mint Orbán..
naugye..
..jut eszembe... ilyenkor szokták Gyurcsány vagyonát felhozni...uggyan kérem...Gyurcsány? az kódis Orbánhoz képest... csak nem tudjuk.
kukac50
28500 forintból kellene élni Neki ott a falujába 100 éven keresztül.
Fradigege
Gyurcsánynak pedig liftje van a zsidóktól elkobzott kecóban. Ott fent a Szemlőhegyen. Sok mindenkinre ráférne egy csinos kis padláslesöprés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.