Bár kiverte a biztosítékot és "politikai pedofíliának nevezték", hogy Vona Gábor óvodába ment mesét olvasni, most ugyanezzel büszkélkedett el párttársa, Novák Előd is.

Ezt írta a jobbikos politikus Facebook-oldalán:

Én is óvóbácsi lettem egy napra egy egyházi óvodában, ráadásul Vona Gáborhoz hasonlóan Mátyás királyról meséltem altatáskor, sőt előtte a Nemzeti Múzeumba is elkísértem csoportomat egy ide vonatkozó tárlatvezetésre néhány hete.

A Fidesz újbudai alpolgármestere egyébként korábban eltiltott engem egy XI. kerületi önkormányzati óvodában vállalt önkéntes munkavégzésemtől, holott az igazgató örömmel fogadott. Sebaj, így egy fővárosi önkormányzati fenntartású idősek otthonában dolgoztam egy napot a kerületben, amit nem tudott megakadályozni, sőt később ugyanitt Újbudán két óvodában is önkénteskedtem egy-egy műszakot. Az egyesületi fenntartású Szent Gellért óvodában kertészkedtem, majd az Albertfalvi Don Bosco Katolikus Óvodában a pedagógiai asszisztensi munkakört próbáltam ki.

A fideszes kerületvezetés tehát megpróbált ki- és betiltani engem, a civilek és az egyház azonban örömmel fogadta segítségemet, s így sok tapasztalatra tehettem szert. De hogy lehet ennyire gyűlölni minket, hogy még az ingyen végzett szociális munkánkat is megtiltja a Fidesz? Pedig én "álruhában" (az idősek otthonában pl. fehér köpenyben) dolgoztam, s nem kampányolni mentem, mint pl. Simicskó István a helyi óvodákba Mikulásként, s ha valaki nem ismerte volna fel, hát az óvónőknek feladatul adták, hogy a szülőknek (így nekem is) mondják meg, ki hozta az ajándékot (pontosabban ki küldte, mert nem ért rá mindenhova személyesen elvinni a kampánycsomagot). Az önkéntesség éve számunkra rendületlenül folytatódik, akármilyen hisztériát próbálnak is kelteni a liberálisok. Miért nem dolgoznak inkább?

Novák egy előző posztjából az is kiderült: ma jótékonysági labdarúgó tornán is részt vett a Jobbik csapatával gyereknap alkalmából, a Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályának megsegítésére.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Menjen el önként egy állami gyermekotthonba! Ahol feltehetőleg a családi háttér szavazatára nem számíthat. De a legjobb lenne, ha nem villongna és pöffeszkedne ilyen helyen, hanem patronálna!
És emlékeztetek mindenkit,hogy a Pető intézet sorsáról a jobbikosok tartózkodtak szavazáskor, amikor ki kellett volna állni mellette!
Itt a névsor:
huppa.hu/a-peto-intezet-megmenteset-nem-tamogato-kepviselok/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Vizual: Tényleg félelem keltő, mikor a tolvaj, erőszakoskodó háza előtt összegyűlnek! Valóban, nem lehet lopni menni, meg terrorizálni a falut!
A védencek nem félelem keltők. Ők csak gyilkolnak, erőszakolnak, majd felgyújtanak, képtelenség a környékükön megmaradni, munkátlanul csücsülnek a mocsokban és koszban és bűnöznek kőkeményen!

Menj és meséld el ennek az ellenkezőjét annak, aki nem itt él! Talán elhiszi! Te viszont a fajtád dísze vagy! :-)
Mobil123
Mindegyik politikai oldaltól nonszensz ha gyerekeket vett be a hatalomhoz jutáshoz.
kicsoda az igazság
@Freewolf: A nácik valós broblémákra brutális, embertelen válaszokat kínálnak, ami kollektív büntetéssel ér fel, ami semmit nem oldhat meg, csak polgárháborús helyzetet gerjeszthet.

Igazságtalan dolog egyes bűnelkövetők bűncselekményei miatt általánosítani, egész etnikumot megbélyegezni.

Aztán, ha valaki beleszületik a mélyszegénység állapotába, mit tud kezdeni a különbféle kényszerpályákkal, amik között él( alulképzett, extrém magatartásmintákat lát, bűnözésre kényszerítést kell elszenvednie, vagy vállalnia, stb.)

Adja magát , hogy itt kivülről segíteni kell, értelmesen, józanon, hatékonyan, őszintén, bölcsen, emberségesen!
Nagyon nagy feladat. Tehát, ne a vádiratokat olvassuk azok fejére akik igazából segítségre szorulnak, hanem segítsünk!
Freewolf
@kicsoda az igazság: Ez nem rasszizmus, nem előítélet, hanem tapasztalat!Elmondom még egyszer: ha hallod, hogy két család hatvan fővel verekszik, na kire gondolsz? Ugye, hogy egyszerű!
Itt mindenkinek ugyan annyi joga és kötelessége lenne! Azért, mert valaki drogos, vagy alkoholista, akkor társadalmi összefogás legyen a megélhetéséért? Ha valaki nem tanult és nincs munkája, akkor tartsam el én? Furcsa egy állapot! Felveti az egyén felelősségét, amelyet manapság nem divat vizsgálni!
Ennyi segítséggel, amelyet a kiileszkedettek kaptak, rendes, de szegény családok gyermekei már hol tartanának?
Törölt felhasználó
@Freewolf: De ez rasszizmus, amit te is csinálsz és pl téged is lehet tipizálni az önigazolásodban...ezzel kapcs. Nekem sok jobbikos barátom van, de inkább várom el tőlük, hogy álljanak bele, mint eljátszák, hogy tulajdonképpen nem is cigányoznak, zsidózóznak, de közben megmagyarázza, hogy ez igazából mi is..:) Szerintem ez az első lépés az önismerret felé::) Pontosan erre a társadalmilag legitimált cukis cigányozásra hajt a jobbik is, hogy attól, hogy fasiszta vagy még van szíved.
Freewolf
@ziziplanet: A fasizmus a liberális oldal sajátja! A Jobbik soha senki száját nem akarta befogni és senkit nem bántott, de a bűnözőket sem védi! Vad liberálisék, mint Mécs papa meg akarják nekünk mondani, hogy mit gondoljunk a történelemről! Bekorlátozza mit mondhatunk, sőt nyomást gyakorol, hogy mi legyen a véleményünk! Ez tipikusan komcsi- náci tempó, de igazából semmi köze a demokráciához!
Liberalizmus= nácizmus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.