Már több gyanúsított is van a NAV-botrányban, amit Horváth András, az adóhatóság volt munkatársa robbantott ki 2013 novemberében – derül ki Polt Péter Népszabadságnak adott interjújából.

Polt hangsúlyozta: komolyan vették Horváth András állításait, és minden részletnek a végére járnak.

Noha a lap munkatársa többször is rákérdezett, hogy előfordulhat-e, hogy végül Horváth és a NAV egyes vezető munkatársai ellen is vádat emelnek, a legfőbb ügyész azt felelte: nem szeretne jóslásokba bocsátkozni. Korábban ugyanis nemcsak a NAV, hanem a hatóságokat korrupcióval vádoló Horváth András ellen is indult eljárás. Utóbbit egykori munkaadója információs rendszer vagy adat megsértése bűncselekményért jelentette fel.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
[email protected] azt röfögtétek,,hogy egyetlen hétvége alatt kivizsgáltátok,,és semmit nem találtatok??? Azért csak óvatosan,,nehogy valamelyik Haver alól kikapjátok a ""pénzmosodát "..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Szépen dagad a NAV botrány... írja aki írja...

Na, ez kell a népnek..mert egy része izgalommal olvassa, hogy végre inog a fidesz, és eljött az igazság pillanata... a zemberek másik része félelemmel, mert nem tudni mi lesz ebből..

Nos teljesen ingyé elmondom, hogy egy lófasz sem lesz ebből...miért is lenne?...ki látott már olyant, hogy a (jóljövedelmező) fészekbe szarik a politikus...ezzel megharapná a gazda kezét is...

Ugyan kérem...ez a cím is csak a mezőgazdasági dolgozó vakítása.
Nincs itt semmi látnivaló, tessenek oszolni...
mate03
@karma1: Lehet hogy rosszul emlékszem!De mintha Orbán Viktor mondta volna(ha valaki korrupciót észlel,nem csak joga,hanem kötelessége is feljelentést tenni!Akkor mi is a vád Horvát András ellen!?
Desischado
Szerintem is parasztvakítás az egész. Azért "lépnek" most, mert nyilván már minden bizonyíték el van tüntetve. Handabandáznak egy kicsit, előadják a "mi mindent megteszünk" c. látszat műsort, de valós intézkedés NEM LESZ!
kata53
Pedig már igazán kiderülhetne valami!
kukac50
Miért nem a NAV-nál tartottak házkutatást? Miért Horvátnál?
Ilyen sok idő kellett ahhoz,hogy a politikusokat tisztára mossák? Most már lehet vizsgálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.