A kormány szerint elfogadhatatlan lenne, ha Gyurcsány Ferenc felesége cégének uniós bevételéből finanszírozná saját pártját. Itthon kivizsgálást és törvénymódosítást sürget a Fidesz, Brüsszelben pedig személyesen Lázár János jár el az ügyben. A konkrét cél azonban – vagyis a DK állami támogatásának megszüntetése – jogilag sem egykönnyen kivitelezhető. Mindemellett a Fidesz is kap uniós pénzt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A Gyurcsánynál nagyobb mumusa nincs a vezérnek! És okkal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@papa.49: 13:26-ra Nem azért hazudozott, hogy 2006-ban átadja a kormányzást! Azt meg nem lehetett előre látni, hogy 2008-ban beüt a válság. Abba nem nagyon hiszek, hogy a fityiszt nem választották volna újra, akkor még elég nagy bírka táboruk volt, de a 2/3 szerintem se lett volna meg.
papa.49
@adrenalink: Lehetett volna másként is de a fő probléma az mszp. mamelukjainak az ellenállása volt, féltették a zsebükbe csorgó suskát, meg én nem vagyok róla meggyőződve hogy a Dávid Ibolya nagyot tévedett volna, mikor kimondta a bűvös 70-30% kot, és ez igaz is lehetett...
adrenalink
@papa.49: Akkor meg nem való vezetőnek, rossz emberekket gyüjtött maga köré. Mégis csak ő volt a min. elnök...
papa.49
@adrenalink: Ebben tök igazad van, NEM VALÓ MINISZTERELNÖKNEK...
Mellesleg meg nem vette észre azt se hogy a háttérben szervezkedik a ,,régi mszmp. garnitúra,,...
adrenalink
@papa.49: Az, hogy mit vett észre, mit nem, fogalmam sincs, de görcsösen ragaszkodott a hatalomhoz. Elég sok időnek kellett ahhoz eltelni, mire nyilvánosan is elismerte, hogy hibázott, hamarabb le kellett volna mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.