A kormány szerint elfogadhatatlan lenne, ha Gyurcsány Ferenc felesége cégének uniós bevételéből finanszírozná saját pártját. Itthon kivizsgálást és törvénymódosítást sürget a Fidesz, Brüsszelben pedig személyesen Lázár János jár el az ügyben. A konkrét cél azonban – vagyis a DK állami támogatásának megszüntetése – jogilag sem egykönnyen kivitelezhető. Mindemellett a Fidesz is kap uniós pénzt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A Gyurcsánynál nagyobb mumusa nincs a vezérnek! És okkal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
A Gyurcsánynál nagyobb mumusa nincs a vezérnek! És okkal!
papa.49
Nem is véletlen hogy ennyire fél a Gyurcsánytól, hiszem remekül felmosta vele a padlót az emlékezetes tévé vitán, és az elme roggyant nem felejt...
adrenalink
Gyurcsányék napi 3 millió forintot tennének zsebre Tompika szövegértelmezése szerint. Szerintem meg ennek a sötét agyúnak már az érettségijét is úgy vették a diplomájával együtt! Lázár meg csak nyugodtan menjen árulkodni, legfeljebb őt is körberöhögik.
adrenalink
@papa.49: Sokra mentünk a tiszta padlóval! Cserébe kaptunk egy 2/3-ot, és egy minimum nyolc éves rémuralmat...
papa.49
@adrenalink: Nem mentünk semmire a tiszta padlóval, a Gyurcsány hibája hogy nem mondott le időben, mert akkor a népszerűtlen intézkedéseket a hazugovicséknak kellett volna meglépni, nem neki, talán nem is lett volna a fütyiszes ámokfutás...
verum
Én meg Orbánét, mert látjuk, mire készül.
verum
@papa.49: - már bocsánat, de ha Gyurcsánynak hibája, hogy nem mondott le időben a semmiért, akkor Orbánnak mit lehet mondani azért, hogy még mindig ott van, ahol?
Clavigo
Azért érdekes lesz,,ha ezt az ügyet Brüsszelben " megpiszkálják "...annyit is érő Nagyjaink.
adrenalink
@papa.49: Ha csak simán lemond, nem feloszlatják magukat, akkor hamarabb jön Bajnai, de ugyanúgy megbuktak volna a választáson.
nyanya001
Már megint hülyét csinálnak magukból !
Igaz, nem kell nekik erőlködni !
Hellcat
És pont a lézerjani megy ki számonkérni dolgokat??? :D Micsoda vicc...janika! Nyaralásaidal mi a helyzet?
Aki Én
Ezt most komolyan nem értem... Tilos saját adózott jövedelmemből finanszírozni?
Mert, hogy a túlárazott eu pénzes megbízások mindig fidesz közeli cégekhez mennek, arról tudom, hogy tilos (lenne).
Épp ma olvastam a századvég túlárazott nyeréséről. Az ilyen pénzekből nem megy vissza a fideszbe, ugye? És hát nem igazán lehet ezeket a milliárdokat egy napon említeni ezzel az esettel, ugye?
Na mindegy, hát mumusra szüksége van az ,,összevont csapatoknak".
papa.49
@verum: A Gyurcsánynak nem a ,,semmiért,, hanem a pártja miatt kellett volna lemondania, amiért kifaroltak mögüle, a hazugovics más tészta az a büdös életben le nem mond saját magától, azt ki kell rúgni a hatalomból, mert híján van minden emberi értéknek, így annak is hogy megértse, MÁR NEM KÍVÁNJÁK AZ EMBEREK, HOGY TOVÁBB IS SZIPOLYOZZA ŐKET!!!
papa.49
@adrenalink: Jól látod akkor 2006. ban kellett volna odaadni a kormányrudat a fütyiszeknek, az egész 2008-9 válság az ő pofájukra égett volna, ezért mondom hogy ez esetben meg se választja őket az ország, és semmiképp se 2/3 dal...
verum
@papa.49: - logikus. Tehát mivel másként akarta a dolgok menetét, mivel a korrupciót meg akarta szüntetni és ez kiderült és a pártja kihátrált mögüle, le kellett volna azonnal mondania.
Végül is lemondott, mert ezt akarták. Tehát a nép és aki átvette a hatalmat hazugságot, korrupciót akart.
Megkaptuk. Csak sajnos az is, aki ezt nem akarta!
adrenalink
@papa.49: 13:26-ra Nem azért hazudozott, hogy 2006-ban átadja a kormányzást! Azt meg nem lehetett előre látni, hogy 2008-ban beüt a válság. Abba nem nagyon hiszek, hogy a fityiszt nem választották volna újra, akkor még elég nagy bírka táboruk volt, de a 2/3 szerintem se lett volna meg.
papa.49
@adrenalink: Lehetett volna másként is de a fő probléma az mszp. mamelukjainak az ellenállása volt, féltették a zsebükbe csorgó suskát, meg én nem vagyok róla meggyőződve hogy a Dávid Ibolya nagyot tévedett volna, mikor kimondta a bűvös 70-30% kot, és ez igaz is lehetett...
adrenalink
@papa.49: Akkor meg nem való vezetőnek, rossz emberekket gyüjtött maga köré. Mégis csak ő volt a min. elnök...
papa.49
@adrenalink: Ebben tök igazad van, NEM VALÓ MINISZTERELNÖKNEK...
Mellesleg meg nem vette észre azt se hogy a háttérben szervezkedik a ,,régi mszmp. garnitúra,,...
adrenalink
@papa.49: Az, hogy mit vett észre, mit nem, fogalmam sincs, de görcsösen ragaszkodott a hatalomhoz. Elég sok időnek kellett ahhoz eltelni, mire nyilvánosan is elismerte, hogy hibázott, hamarabb le kellett volna mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.