Ha sztrájk lesz a BKV-nál, elmaradhat a bérfejlesztés – mondta Tarlós István főpolgármester csütörtökön a TV2 Mokka című műsorában.

"A menedzsment bérajánlatát el lehet utasítani, lehet sztrájkolni, de akkor fennáll a veszélye, hogy nulla százalék bérfejlesztés lesz." Sztrájk esetén továbbá nem tudni, meddig tartható, hogy a teljes buszágazatot ki ne szervezzék – fűzte hozzá.

Tarlós István közölte: a menedzsmentnek legutóbb volt egy minimális emelési ajánlata, és lehetséges, hogy közel a megoldás.

A 3-as metró szerelvényeinek felújításáról elmondta, hogy a feladat elvégzésére két benyújtott – orosz és észt – ajánlat maradt.

A Napi Gazdaság azon információjára reagálva, miszerint a Fővárosi Közgyűlésben felmerült annak a lehetősége, hogy a Budapest Pride-nak a budapesti nagybani piacnál kellene helyet biztosítani, Tarlós István azt mondta: személyes véleménye, hogy "az egész jelenség" számára "nem természetes és visszataszító".

Mint mondta, nem "egészen" érti, mire jó a felvonulás, és attól tart, hogy "ez a dolog nem méltó az Andrássy út történelmi környezetéhez".

Tarlós István hangsúlyozta, hogy mindezt kizárólag személyes véleményként mondta el, továbbá közölte: nem tudja, hogy a felvonulás áthelyezésével akar-e foglalkozni a közgyűlés.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megint kimutatta a ,,foga fehérjét,, ez a fütyi, ez is csak egy megélhetési xarzsák!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@verum: egyébként meg ígér itt mindenki nagy mellénnyel, múlt és jövő időben egyaránt!
csa-csa
@papa.49: ".. talán még emlékszel ,hogy összetörte az egyik képviselő szemüvegét!!!"
mindent félretéve emlékszem! elismerem az tényleg nagy bunkóság volt!
nekem úgy rémlik, hogy "csak megfenyegette", hogy "rálépek a szemüvegedre!" nem?
mondjuk az ilyen hangvételű stílus is nagy bunkóság volt!
verum
@csa-csa: látod, abban egyetértünk, hogy egyik sem jobb a másiknál.
Bercifiu
Tapló Elvtárs! Ezt a kijelentés úgy hívják, hogy zsarolás, a Btk szerint büntetendő cselekmény, még egy ilyen vén hülyének is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.