Ha illegális határátlépés miatt először nálunk vették nyilvántartásba, akkor ide is küldik vissza a külföldi hatóságok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Clavigo: Sokszor leírtam már itt, hogy a qrbán maga az Anti-Midas király :D Amihez ér az szarrá változik :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@lópicigáspár: Ez az ügy baromi komoly, és a kormány tényleg olyan trükkökkel próbálkozik, mint amiket viccesen leírtál.
lópicigáspár
@Anna Mária: A politika globálisan véresen komoly dolog, hisz egy ország lakóinak sorsa, megítélése a világban és maga az egész nemzetről alkotott kép a tét. Amíg vannak, akik örvendeznek ennek a gyűlöletes mélymagyar lózungnak, nem leszünk európaiak sose, hisz a kormány politikája pont ezen a megosztáson és gyűlöletkeltésen alapul, ami gyakorlatilag az égbekiáltó svinglijeik takargatására szolgál. Sajnos ami most itthon folyik bőven űbereli a vicc kategóriát és normálisan látni a dolgokat roppant egészségtelen. Ha minden intézkedésükön felhúznám magam, már rég özvegy lenne a feleségem a kölköm meg félárva! Úgyhogy, amíg tehetem vidáman nézem a dolgokat, de ha elszakítják a cérnát...!
stirliitz
Valóban kiváló ötlet tovább engedni őket, de csak elméletben: Nyugat-Európából ide toloncolják vissza őket, hiszen nálunk vették nyilvántartásba őket. Erre egyetlen jó megoldás létezik: begyűjtés után kitoloncolni.
Anna Mária
@lópicigáspár: Igazad van, én is igyekszem röhögni, amíg lehet.
Anna Mária
@stirliitz: A menekültügyi eljárás korrekt lefolytatása kötelező.
Kitoloncolni valakit egyébként akkor lehet egy országból, ha egy másik ország hajlandó befogadni. A saját állampolgárait minden ország köteles befogadni, de vannak rá példák, hogy ezt a kötelességét nem minden ország teljesíti.
Picit nézz kürül a nemzetközi jogban, aztán írogass.
A tudatlan, gyűlölködő, rasszista hörgésnek nincs értelme.
DR Eric CARTMEN
Szoros a verseny a "PARLAMENT LEGSÖTÉTEBB KÉPVISELŐJE " díjért. L Simon és Kósalali nagyon elhúzott a mezőnytől. És Lali most beleerősített !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.