Annyira kiborultam tegnap, hogy muszáj kiadnom magamból... Arra gondoltam, hogy az Ice Bucket Challange mintájára mi is kihívhatnánk bátor jelentkezőket, akik elvállalnának helyettünk egy hétvégét. (Nem akartam senkit megbántani vallásában, csakis az irónia eltúlzására használom ezzel kapcsolatos kifejezéseket.) Így képzeltem a felhívást: Mélyen tisztelt Honatyám! Engedje meg, hogy először is mélységes alázattal tisztelegjek Ön előtt, hogy elfogadta a Nagy Vasárnapi Zárvatartás Kihívást, és egy teljes hétvégére hajlandó engem helyettesíteni, mialatt én nemzetgazdasági érdekből egy wellness szállóban tartózkodom. (Ha esetleg nem lenne egyértelmű, miért is jó az én masszíroztatásom és különféle szépségkezeléseim az országnak, tájékoztatom, hogy a férjemnek csak akkor van kedve adófizetőket gyártani, ha nem lobog a szőr a lábszáramon.) Ismertetném az Ön hétvégéjének a programját:

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

picike
@nyanya001: én is nevetek de bizony a családosok és a dolgozók ők nem igen nevetnek az igazságon mertugy nem vicces a helyzet
Desischado
Nagyon ütős kis komment, én is nagyot nevettem rajta! Támogatom az ötletet, el kéne küldeni a fidesznek meg a kdnp-nek!
nyanya001
Vasárnapi zárva tartás: több ezerrel kevesebben dolgoznak.
Nem vagyok rosszindulatú de szeretném, ha az orogordog is köztük lenne !
index.hu/gazdasag/2015/06/22/vasarnapi_zarva_tartas_tobb_ezerrel_kevesebben_dolgoznak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.