Egyébként eszemben sincs elvitatni a klerikális platform jogát arra, hogy kifejtse véleményét a vasárnapi zárva-tartást illetően. De nem értem, hogy miért akarnak a törvény erejével kötelezni bárkit bármire. Egész egyszerűen ki kellene hirdetniük: hithű KDNP-támogató tartsa bojkott alatt vasárnap a boltokat.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
MAjd hoznak törvényt arra is, hogy tünteteni sem lehet vasárnap. Mert vasárnap a terek és a tüntetők is zárva lesznek.
nyanya001
Semjén erre adjon választ, ne avatkozzon bele az emberek
magánéletébe, hogy ki mikor és hova menjen vásárolni !
Semjén dolgozatát érvénytelennek tekintik az ELTE professzorai !
Erről mélyen hallgat !
GeoCravker
@nyanya001: Semjén jó okkal hallgat valószínűleg.
De ott van a vezér szakdolija is, ami egy vaskos elégtelent érne, és pl. a bíboros tedsójáé is, és még ki tudja ki mindenkié.
human
Nagyon remélem, hogy egyszer majd olyan szinten lesz a gazdaság, a fizetések és a munkavállalók jogai, hogy nem szorulnak rá a vasárnapi munkára és nem is kényszeríthetik rá. A vasárnapi nyitva tartást csak abban az esetben tartom elfogadhatónak, ha a megfelelő pótlékot valóban meg is kapja a dolgozó.
GeoCravker
@human: Speciel Angliában is nyitva vannak a bevásárlóközpontok is. Az egyes kis boltok nem feltétlenül vannak bene nyitva, de az egész, mint olyan üzemel. A gazdaság is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.