Az egyik kolegánk most telefonált a feleségével aki a Miklós utcában lakik. A flórián téri bankfióknál történt bank rablási kísérlet elkövetője beszaladt egy Miklós utcai lépcsőházba. A kommandósok vannak a helyszínen, és már a tv is kint van.

Forrás: djz.hu
Feltöltő: djzone
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
djzone
Szerintem ebéd környékén készítek egy kis beszélgetést a kolegámmal, hogy ő mit tapasztalt az akció során.
Evikati
@djzone: várom az információt, mert ilyenkor az ember nem is tudja mire gondoljon. A rendőrség bizonyára nem mindent oszt meg velünk (természetesen a nyomozás érdekében), de azért elég sok ellentmondásos hír kapott szárnyra. Én nagyon remélem, hogy elkapják!
djzone
Zwei, amikor a bejegyzés született, még semmi sem volt biztos, még az MTI is csak kísérletről beszélt. Azóta tudjuk hogy nem, dehát na, én nem vagyok olyan hatalmasság, hogy ezt tudjam írni :)
Zwei
@djzone:)
bocsesz! ... én nem voltam annyira képben, hogy tudjam!:P ... nem követtem én alaposan az eseményket ... tőlem akár kisérleti szakaszban is maradhatott volna ez a "világesemény":D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.