Még a parlament nyári szünete előtt elfogadná a Fidesz azt a törvénymódosítást, amely alapján a magyar rendőrség visszafordíthatná azokat az illegális bevándorlókat, akik biztonságosnak számító harmadik országból kísérlik meg a magyar határ átlépését – mondta Kósa Lajos, a kormánypárt ügyvezető alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Így a magyar hatóságok csak azoktól az illegális határátlépőktől fogadnának menekültkérelmet, akik nem biztonságos harmadik országból próbálnak meg átkelni a magyar határon – magyarázta a kormánypárti politikus, hozzátéve, hogy ez a lehetőség adott az Európai Unió irányelveiben.

Kósa Lajos kérdésre közölte: Ukrajna kivételével Magyarországnak csak olyan szomszédos országai vannak, ahol nem fenyegetik senkinek az életét. Az ukrán mellett a másik nem európai uniós határszakaszról, a szerb-magyarról szólva a Fidesz alelnöke azt mondta: a magyar rendőrség képes úgy őrizni a szerb-magyar határt, hogy – ha lehetősége van rá – visszafordítsa az illegális határsértőket.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezek rasszisták! :-)

Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél!Erősen zuhanunk,és már
kidobáltunk minden nehezéket de ez sem volt elég, úgyhogy utasaink közül
kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni
bennünket, ábécé sorrendben
szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az "A",mint
afro-amerikaiak!
Természetesen senki sem mozdul...
- Akkor jelentkezzenek a "B", mint barna bőrűek!
Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának:
- Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk,
meg a bőrünk is barna!
Mire az apja:
- A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először
a KÍNAIAK jönnek.
Mire a hátsó sorból egy hang:
-Ném kínáái! Szárgá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Freewolf: a bevándorlóknak mindegy és ő csak szökik de lehet nagy betegen is szökni akárhonnét én nagyon sajnálom őket de nem ne jöjjenek ide kis országunkba itt kevés a hely is !!!
lópicigáspár
@picike: Na ezt meséld el annak a néhányszázezer magyarnak, akik nyugatra távoztak egy jobb élet reményében! Biztosan egyet fognak veled érteni, mind kulturálisan, mind betegség ügyileg! " mindenki idejöjjön" Ki akar idejönni?! Légy nyugodt, a menekültek nem!!!
varirmag
Na , lópici ! Te is kevered a szezont a fazonnal !
Nyugatról jönnek a "fejvadászok" ,hirdetnek ! keresik,hívják a munkavállalókat !
Nálunk is megjelennek évente 2-4 alkalommal. Kell nekik a magyar szakmunkás és diplomás.
picike
@lópicigáspár: nem azt mondtam jöjjön , inkább maradjon ne jöjjön ennek semmi köze ahhoz akik elmennek a jobb élet reményében de egészségügyileg kivizsgálva ,de akik itt rohangálnának ők nincsennek kivizsgálva csak jönnének jogtalanul mert ugye szöknek igyis lehet mondani . Ha külföldről megszökött elelőtt pl:keletről ugy körözték mint terrosistát rögtön . mert ugye erre mindenki rögvest a fejéhez kap. vigyázni szügséges!!!
lópicigáspár
@varirmag: @picike: Szerinted az afrikai menekültek mind földönfutó iskolázatlan vírusgazdák? Általában azok jutnak idáig, akik meg tudják fizetni az embercsempészeket. Azt nem állítom, hogy nincs közöttük gazember, de kik is buktak meg most pénzhamisítással? Magyarok!! Függetlenül attól, hogy mely etnikumhoz tartoztak.
Freewolf
@lópicigáspár: Pénzhamisítók kik voltak? Hát a cigányok! Elég ha rájuk pillantasz!
A menekültek döntő többsége tanulatlan, a nyelvet nem beszélő, semmihez sem értő. Miért kellenének ide? Köszönöm, egy darab sem kell. Jöjjenek a mérnökök, orvosok, de ne a pásztorok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.