Az emberek csak küldik, és csak küldik a pénzt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog hétfői felhívására. A pénzből több mint 300 ellenplakátra futja, pedig az eredeti terv csak 50 plakát volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

stirliitz
A hülyeségre bezzeg van pénz!!! Ha egyeseknek ennyire fontosak az ingyenélő, bűzlő bevándorló figurák, akkor ne pénzt adjon, hanem fogadjon be belőlük párat!!!
Gemüs52
Remélem felkészült erre a Kétfarkú Kutya Párt ?! Nehéz dolguk lesz ! Hol fogják kirakni ,lesz e engedélyük ?! Én nekik szurkolok !
pbalage
tényleg fel van adva a lecke, most megy a tanakodás, hogy mi legyen kiírva.
én a több fajta plakátért vagyok oda, ne csak egyféle legyen, hanem változatos és gondolatébresztő.
pbalage
@stirliitz: itt nem a bevándorlókról van szó, ne legyél már vaksi!
Hellcat
Így kéne minden másra is összedobni a pénzt...kórházak támogatása iskolák stb...aztán egy kurv@ nagyot bemutatni a kormánynak, hogy EZT KÉNE CSINÁLNI!!! Mi csináljuk helyettetek...mi a kétfarku kutyapárt akik bent sincsenek a parlamentben a nép által összegyűjtött pénzből a ti dolgotokat végezzük...szerintem nőne a népszerűségük. Csak arra már lehet nem ömlene ilyen gyorsan a pénz.
Mellesleg ha a CÖF anno plakátolhatott a mszp ellen...(kitudja milyen forrásból ugye...) akkor ebbe se nagyon kéne beleszólni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.