A szerdán egy Gripennel Kecskeméten kényszerleszállást végrehajtó pilóta csigolyái összenyomódtak a katapultáláskor, de eszméleténél volt, amikor kórházba vitték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: Én is, de inkább azért vagyok dühös hogy ezeket a bevetésben soha nem próbált gépeket vette meg a hazugovics a bevált a világon elterjedt amcsi gépek közül, ami ráadásul még olcsóbb is lett volna és alaphelyzetben is hadra fogható, míg ezeket még súlyos milliárdokért kellett kompatibilissé tenni a NATO. gépekhez...
nyanya001
@papa.49: Gripen-botrány: kiderítik, van-e bizonyíték magyar politikusok ellen

Osztrák sajtóhír szerint 180 millió schillinget (13 millió eurót) kapott öt magyar személy megvesztegetés gyanánt a Gripen-lízingüzlet "előmozdítására". Sinku Pál legfőbb ügyészségi tanácsos kedden a Klubrádióban elmondta: az osztrák ügyészséghez fordul a magyar ügyészség annak kapcsán, hogy Ausztriában vádat emeltek Gripen ügyben.
(Stop)
papa.49
@nyanya001: Amíg ez a koma hatalmin van a magyar szÜgyészség az égvilágon semmit ki nem derít!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.