Rendőrök ébresztették fel azt a férfit Hajdúhadházán, aki a gyanú szerint két gyermekkorú lányt kényszerített prostitúcióra. A 26 éves H. Lajos ellen az egyik – még mindig fiatalkorú – áldozat, Nikolett tett feljelentést. Nikolett a rendőröknek elmondta, hogy 2013-ban a férfi elvitte a házába, ahol szexelt vele, majd többször kényszerítette arra, hogy másokkal is megtegye. Ha ellenkezett, megverte vagy megfenyegette őt. A lány 2014 áprilisában közölte vele, hogy el szeretne menni, mire a férfi ismét agresszívan reagált, megverte, majd bezárta a házba. Az áldozatnak májusban sikerült megszöknie a fogságból.

Hónapokkal később a debreceni vasútállomáson viszont ismét összefutottak, H. Lajos ekkor is megütötte a lányt és arra akarta kényszeríteni, hogy visszatérjen vele Hajdúhadházra. Azzal fenyegette, hogy elcsúfítja az arcát, ha nem engedelmeskedik. A jegykezelők leállították a férfit, így a fiatal lány el tudott menekülni – írja a Police.hu.

A nyomozás során kiderült, hogy nem Nikolett volt a 26 éves férfi egyetlen áldozata. Egy azóta már nagykorú fiatal nő, elmesélte, hogy ő sem volt még 14 éves, amikor H. Lajos – szintén a debreceni állomáson – akarata ellenére felrángatta egy vonatra. Az Anitának nevezett nőt is megrontotta, sőt 2012-ben teherbe is ejtette, majd a négy hónapos kismamát szintén erőszakkal prostitúcióra kényszerítette.

Az is többször előfordult, hogy ha ellenszegült a brutális fogvatartójának, fejét oszlopba verte vagy fejbe rúgta. A kislány testének árulásával közös fiuk megszületése után sem hagyott fel, egészen 2013 végéig futtatta, az így szerzett pénzt pedig minden alkalommal eltette.

H. Lajos ellen kétrendbeli, folytatólagosan, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének, szexuális visszaélés bűntettének, valamint 18. életévét be nem töltött személy sérelmére megtévesztéssel, erőszakkal, fenyegetéssel elkövetett kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatunk eljárást. A gyanúsított tagadja, hogy bűnös volna, pedig Nikolettet igazságügyi pszichológus is kihallgatta, aki megállapította, hogy a lány igazat mond.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt a genetikai hulladékot kasztrálni kellene !
Hellcat
Sok olyanról tudok a 18 év alatti tinilányok 25 feletti "úriemberekkel" veszítik el a szüzességüket mert akkor éppen az a menő, hogy sokkal idősebb pasija van stbstbstb...aztán mindegyik megbánja.
Ennek a faszinak meg azoknak akik még igénybe vették a "szolgáltatást" börtönben KELL megrohadnia. A cellatársainak meg odasúgni mit tett.
picike
Aljas ingyenélő keritő börtönt neki
pistapapa
Magyar,vagy magyarországi valami lehet ez a génhulladék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.