A magyar családoknak biztos egzisztenciára van szükségük, ehhez a Fidesznek távoznia kell. Ugyanakkor reményt – az MSZP-vel ellentétben – csak a Jobbik képes kínálni – reagált a párt a szocialista Tóbiás József szombati kijelentésére.

Az MSZP elnöke az Európai Szocialisták Pártjának 10., budapesti kongresszusán azt mondta: mind Európában, mind Magyarországon változásra van szükség. Ennek a letéteményese Magyarországon az MSZP, amely a legerősebb ellenzéki pártként képes arra, hogy 2018-ban leváltsa a most regnáló kormányt.

A Jobbik erre reagálva azt írta, a magyar emberek már tudják, milyen az, amikor a "XX. század leszerepelt pártjai", a Fidesz és az MSZP kormányoznak: "pártközeli oligarchák gazdagodnak meg, vagy éppen ülnek miniszterelnöki, miniszteri bársonyszékbe, elkótyavetyélik a nemzeti vagyont, burjánzik a korrupció, eladósodik az ország, brókercégek tömik tele a zsebüket, devizahitellel taszítják reménytelenségbe a családokat".

A Jobbik szerint a magyar családoknak biztos egzisztenciára, megélhetést biztosító munkahelyekre van szükségük, ehhez "a XX. századi Fidesznek" távoznia kell. Reményt pedig a szintén XX. századi MSZP-vel ellentétben csak a "XXI. század politikai ereje", a Jobbik képes adni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Érdekes módon a Jobbik nagyon jól együtt tud működni a kormánnyal. Érdekes módon sok mindenben ugyanazt mondják: a magyar családok. Mit, kit értenek a magyar családok alatt?
És a fideszes, meg a baloldali híveknek mit üzen? Együtt dolgozni, munkálkodni velük az országért, ha magyar, ha nem magyar család él itt?
Kinek álmodnak szebb jövőt? Úgy vélik, az eddigi pártok megszedték magukat, most ők következnek?
Miért nem járnak utána az eu-s pénzeknek?
Miért nem tombolnak, hogy a magyar oligarchák ellehetetlenítik a magyar parasztokat, állattenyésztőket?
Igen, ebben az országban bármit lehet ígérni, arra mindig van vevő. Igen, aki erélyes és elég agresszív, annak mindig lesznek szimpatizánsai.
De láttuk, hogy hova vezet ez - és aki észnél van, nem kér belőle!!!
A Jobbik nekem csak egyféle reményt adhat: hogy minél előbb eltűnik a süllyesztőbe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
...és akkor dúdóra lesz a rendfenntartó belügyminiszter a novákgyerek meg a határokat őrző külügyminszter.
Még a gondolattól is mentsen meg az isten bennünket, hogy ezek hatalomra kerüljenek.
papa.49
@Mézike: Csak nem hülye ennyire ez az ország...
Mézike
@papa.49: De.
Szét kell nézni. Aki kiábrándult a bal oldalból azok zöme átábrándult a jöbbikhoz. A kiábrándult fideszesek is. Egy gyűjtő párt lett. Ezt igyekszik kihasználni. Csak meg kell nézni az utóbbi idők jobbik nyilatkozatait, programjait. Ha a nép tüntet, lázad a jobbik mellé áll. Ezzel szemben mit tesz a bal oldal? Mérges vagyok , mert ahelyett hogy most összekapnák magukat kisebb pártocskákra forgácsolódnak!
lampa laz
@Horizont: ha olyan erős ellenzékké kovácsolódna, mint ahogy ezt az ellenpakát akciót megcsinálta, minden támogatást megérdemelne.
papa.49
Én atért bízom benne hogy a nép nagyobb részének lesz annyi esze hogy ezt a vonakondát nem engedi a hatalom közelébe...
Jozefina
A zsák megtalálja foltját. A hatalom érdekében lesz még egybeborulás fidesz-jobbik között. Mi lesz akkor a kdnp-vel??? Igaz eddig is elvtelenek voltak maradnak ezután is.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.