Rablók törtek alvó emberekre az éjjel Nyírkátán, a három gyanúsítottat a rendőrök elfogták és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel az MTI-vel.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy éjfél körül törtek rá az elkövetők az egyik ház lakóira, és pénzt követelve vasvillával bántalmazták az ott élő 49 éves albérlőt, majd a másik szobában felébredő 70 éves férfit is megütötték.

Hozzátette: az előzetes orvosi vélemény szerint a bántalmazott emberek könnyebben sérültek meg.

Az üres kézzel távozó támadókat, három nyírkátai fiatalt a mátészalkai rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően másfél órán belül elfogták.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
De legalább biztosan nem svédek voltak, mert azok most a gripeneket javítják, meg ugye vasvella - annak nyele van, kézbe nem veszik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Freewolf: Hát igen! nem véletlen hogy kipaterolták őket az olaszok, franciák stb. Ők a nebántsvirágok és az elnyomottak. Persze vannak tisztességesek de sajnos az kb a 20%-a .
Freewolf
@Mobil123: Nem mennék bele számháborúba e tekintetbe! Mága Zolit pl nagyra becsülöm. Olyan koncertet adott Jászfényszarun a templomba tavaly, hogy csak na! És a cigányoknak ingyen jegyet osztogatott. Le a kalappal előtte!
Mobil123
@Freewolf: Hát azért vannak fentartásaim vele kapcsolatban. Azért ő is sorba állt orbánnál.
levi
@feri57: XD Hallod, nemtudom mit szívtál, de nagyon kiszakadtál a valóságból :DDD
feri57
@levi: Ez a büdös való világ,
Ezért mondja ránk magyarokra, a világ összes országa, hogy multi rasszista ország vagyunk, ezt kár titkolni. Újra el jöhet, még magyar honra a hosszú kések éjszakája.
feri57
Ma reggel géppisztollyal lőttek rendőrökre a tetteseket elkapták, lopás ügyben kereste a rendőrség. mivel a tettesek nem cigányok, egy hozzászóló nem volt, ez tabu?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.