Pécsi önkormányzathoz közeli cég dolgozói kaptak egy egészen érdekes, vezetői kérést tolmácsoló e-mailt a napokban. Ebben azt szeretnék, ha a munkatársak – akár többször is – szavaznának Páva Zsoltra az egyik honlapon, hogy ő lehessen az év polgármestere – tudta meg a pecsistop.hu.

Az oldalhoz eljutott levél így indul:

Kedves Munkatársaink!

Vezetőségi kéréssel fordulunk Hozzátok: legyetek szíves SZAVAZZATOK!

A www.szferaeuropa.hu weboldalon kellene szavaznotok az Év Polgármesterére, Dr. Páva Zsoltra, az ő nevének beírásával. Az alatta lévő sorokban lehet még szavazni (szintén névbeírással) az Év Alpolgármesterére és az Év jegyzőjére is, ezek már opcionálisak.

Mint látható, az alpolgármester és a jegyző már nem voltak túl fontosak Pávával ellentétben, akivel kapcsolatban arra is kérnek: lehetőség szerint többször is szavazzanak rá. Az e-mail további részében egyébként részletesen kifejtik, hogyan kell leszavazni Pécs polgármesterére.

A fideszes Páva Zsolt utoljára akkor került az országos média figyelmébe, mikor egész bizarr módon photoshoppolták össze Orbán Viktorral.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@Mirabilis: és mennyi ilyen történhet? csak nem jut minden ki a nyilvánosság elé. Ez orbán Mo.-a. Pfújjjjj, hányinger a fidesstől!
Toby
Senkit nem fenyegetünk, ha nem szavaz Pávára ! Senkit !
Azonban jövő héten kerül sor - racionalizálás keretélben - a szükségtelen munkaterületek, a párhuzamos foglalkoztatottságok kiszűrésére és felszámolására, sok beosztás megszűnik, vagy alacsonyabb kategóriába soroljuk, noha tudjuk, hogy településünkön kevés a munkalehetőség.
Tehát - "még egyszer mondom" - senkit nem fenyegetünk, hogy szavazzon Páva Zsoltra !

Ez így müxik Sunyisztánban !
coyote3
@Knapp75: Ne zavard!!! Épp szavazgat :)
dr. prédikátor
@pbalage: не голосов, счетчики голосов важны, здесь tessék , oroszul!!!
iskolakerülő
Na! Ha páva elvtárs felszáll a vármegye házára, izibe nyomok nyomok minyont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.