Íme a két legfontosabb érv az ellen, hogy Magyarország olimpiát rendezzen. Az egyik az olimpia. A másik Magyarország. Az olimpiák történetébe régóta belerondít a gátlástalan korrupció, a csalás és az értelmetlen túlköltekezés, ami rendszerint már a rendezés jogért folyó harcnál elkezdődik (lásd Salt Lake City, 2002), és rossz esetben évtizedekig tart. Magyarországon egy nyomorult, 15 négyzetméteres, dohos trafikot nem lehet úgy magára hagyni, hogy el ne lopná valaki, nemhogy egy olimpia megrendezéséhez szükséges közpénzt. Arról nem is beszélve, hogy feltehető: az olimpia megrendezése körül Orbán, Mészáros, Garancsi, Gyárfás (és Deutsch, remélem, hogy Deutsch!) és egyéb válogatott sportemberek mellett ott tüsténkedik maga Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Közügyi és társadalmi fejlődési bizottságának frissen megválasztott tagja, a nemzetközi szinten közismert csaló, aki köztársasági elnöknek nem volt elég becsületes, de arra például tökéletes lenne, hogy ezermilliárdok...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A belekerülési összeg az ország 1 évi összterméke harmada, alaphangon, de lehet az összeg a 2/3 is és közben nincs semmire pénz, azután hol szállásolnak el az ,,okosok,, kb. 1 millió embert arra a 2-4 hétre erre se volt válasz, és végül mi a jó nehézséget csinálunk az olimpia után a létesítményekkel, amik természetesen alkalmatlanok tartós lakás céljára???
EZT AZ EGÉSZ BALFASZ TERVET KI GONDOLTA KI, KI GONDOLTA ÁT???
bencemacska
Egyetlen reményem, hogy akik dönteni fognak, okosabbak, mint M.o vezetői!
Nagyon szégyenlem, hogy csak ennek az országnak az állampolgára vagyok. Ha ügyes lennék, és lenne két - három útlevelem, akkor már régen áthelyeztem volna a lakhelyemet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.