Főként jobboldali szerzők írtak a Danube Institute most kiadott könyvében, mely The Second Term of Orbán Viktor – Beyond Prejudice and Enthusiasm címmel jelent meg, és ami 11 fejezetén túl John O'Sullivan előszavát és Tibor Fischer The Hungarian Tiger című írását tartalmazza. Utóbbi teljes egészében bekerült a kötetbe, miként egy kettős interjú is Lánczi Andrással és Tellér Gyulával, valamint tíz esszé a második Orbán-kormányról. A John O'Sullivan és Pócza Kálmán által szerkesztett kötetet június 30-án, kedden mutatta be Budapesten Sullivan, Hörcher Ferenc és Bod Péter Ákos, Nick Thorpe újságíró moderálása mellett. A rendezvényen több ismert közéleti szereplő is megjelent: mások mellett Stumpf István alkotmánybíró, illetve Horváth János volt fideszes képviselő, országgyűlési korelnök.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
A három név nagyszerű és a negyedik beleillik a sorba. Érdemeiket emlékeztetőül felsorolnám: Ferenc József kis orosz segítséggel levert egy forradalmat és szabadságharcot, kicsit akasztatott és sikeresen bevitte az országot az első v. Nagy háborúba. Eredménye Trianon. Egyébként a demokrácia lelkes híve volt. Horthy Visszaszerezte a trianoni tragédiában elveszett országrészek töredékét későbbiekben az egész ország feláldozásával, több százezer áldozat árán. Egy részének fegyvert adva, öt-hatszázezer magyar állampolgárt fegyvertelenül kiszolgáltatva idegen hatalomnak. Gyerekeket, nőket, öregeket. A demokráciájához tartozott a csendőrség és a nyílt szavazás intézménye. Kádár János leveretett egy forradalmat és szabadságharcot, milyen érdekes szovjet-orosz segítséggel, Kicsit akasztatott, de minden esedékes választást megnyert nem kétharmaddal, hanem 98 százalékkal. A negyedik beleillik a sorba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.