Magában sírt 20-30 percen keresztül az a 1,5 hónapos csecsemő, akit egyedül hagytak egy bezárt autóban, amelyben az egyik ablak mindössze néhány centire volt letekerve. A kisfiúra a járókelők figyeltek fel egy óbudai parkolóban, ők értesítették a rendőrséget és a mentőket – írta a police.hu.

Mint kiderült, amíg a baba őrizetlenül maradt, a szentendrei szülők egy  bevásárlóközpontban töltötték idejüket nagyobbik gyermekükkel. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megállapították, hogy a csecsemő a kánikula ellenére egészségkárosodást nem szenvedett, de a történtek veszélyesek voltak rá nézve.

A kiérkező rendőrök az apát a kerületi rendőrkapitányságra előállították. Vele és feleségével szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ebben az esetben az az egyetlen jó körülmény van, hogy vannak még odafigyelő, jó szándékú emberek. Lehet, hogy megmentették a baba életét. Ki tudja, ez az agyament házaspár mikor óhajtott volna visszatérni?Nem sokat cicóznék velük, alaposan felpofoznám mindegyiket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Autóban hagyott gyereknél könnyebben megbocsájtják, ha betörjük az ablakot, kutyánál már más a szitu. De azért nem reménytelen:
lh3.googleusercontent.com/-2C_qoaHrrTc/VZvvWJqdIHI/AAAAAAAAFB8/fKa_lPw6kGI/s640/aut%2525C3%2525B3ban%252520kutya.jpg
nemkati
Ezt a babát nem nagyon szerethetik a szülei. :(
Másik
@nemkati: pedig pont az lesz a mentegetőzés: olyan szépen aludt, nem akarták felébreszteni.

Leereszti az ablakot az idióta, oké szivárog be egy kis levegő.
De berepülhet egy darázs is, valaki kocsival belerohan abba, amiben a bébi van, félrenyeli a nyálát, stb. Ritka, de nem lehetetlen dolgok ezek.

6 hetes ... még a túlméretes unokám sem volt olyan nagy, hogy ne bírta volna el valaki, a babakocsiról nem is beszélve.
Rendben van, kivonultak családilag vásárolni, de akkor végig vagy együtt maradnak, vagy egyik szülő kint marad és levegőzteti addig a babát.
nemkati
@Másik: Nem lehet, hogy emiatt is van a vasárnapi boltbezárás? Hétből egy napig nincs esély, hogy a gyereket kint hagyják a szupermarket előtt.
Másik
@nemkati: Ez lenne az egyetlen pozitív indok rá.
1magyar
A megélhetési szülést úgy kellene megakadályozni, hogy 1 gyerekre 100 ezer családi pótlékot 2. után meg elvenni 50 ezret az elsőből is.
Megbecsülnék azt az egyet jobban, vigyáznának rá, nem csak így otthagyná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.