Édesanyja szeme láttára, meztelenül, saját autójára ugrott a nyolcadik emeletről egy 50 éves férfi - írja a Bors.

A kétgyermekes édesapa egyelőre ismeretlen okból vetett véget az életének, miután nemrég hazatért nyaralásáról. A férfi pár napja új autót is vett, így semmi nem utalt arra, hogy mire készül, írja a lap.

A Bors felkereste az áldozat édesanyját is.

„Nemrégen érkezett haza barátnőjével egy álomnyaralásról, Ausztriában és Olaszországban voltak. Mikor visszajött, majd' kicsattant a boldogságtól, vidáman mutatta a képeket. Pénteken autót vett, nagy izgalommal és lelkesedéssel mutatta meg nekem. Olyan büszke volt rá. Levitt a háztömb elé, úgy tárta elém a meglepetést"

- nyilatkozta az asszony, aki még a tragédia napján sem vett észre semmi furcsát a fián.

„Felkelt, ahogyan mindennap, munkába indult. A kávéját még odatette, levettem a tűzről, szólt, hogy nem kell tálca, tegyem csak az asztalra. Még tett-vett, közben visszamentem a konyhába a teámért, s egy csattanást hallottam. Mikor kinéztem, minden megfagyott körülöttem. A fiam holtteste feküdt lent."

A lap információi szerint a férfi pár nappal a nyaralás után szakított barátnőjével. A férfit korábban, a vá­lása után már ápolták kórházban, két felnőtt fiával is labilis volt a vi­szonya.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reseva
Talán a krízishelyzetben levők telefonszámát kellene gyakrabban hívni, a vonal másik végéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.