Már fekvő áldozatukra mikrohullámú sütőt dobtak, székkel, bottal, sörösüveggel verték. Több tucatszor sújtottak le a gyilkos kezek, majd a haldoklóra rágyújtották a házát – írja a police.hu.

A 73 éves pusztaszemesi férfit hatezer forintért és néhány bizsuért ölték meg június 30-án délután. A haláláért felelős fiatalok mindenáron pénzt akartak. Pénzt, hogy szórakozhassanak. 

Összeverték és élve felgyújtották az idős férfit Pusztaszemesen

Fotó: police.hu

Tudták róla, nem kevés nyugdíjat kap, és bolondnak tartották, akit meg lehet lopni. Korábban is jártak nála, akkor 120 ezer forintot vittek el a házából.

A somogymeggyesi D. Kálmán (20) és 17 éves bedegkéri társa azt tervezték, hogy a velük tartó, mindössze 13 éves lány kihívó öltözködésével és viselkedésével eltereli a férfi figyelmét, míg a fiúk az ingatlanból pénzt, értéktárgyakat hoznak ki. Az ötletet megvalósították, ám a házba az egyik ablakon bemászó D. Kálmán csak hatezer forintot talált. Kevesellték. Elhatározták, hogy visszamennek. 

– Ekkor került szóba, hogy az idős férfit megölik – mondja Bebes Zoltán őrnagy, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

Elsőként a 17 éves fiú sújtott le a nyugdíjasra egy söröspalackkal, az orrnyergén találta el többször.

- Mi van, meg akartok ölni? – kérdezte az idős férfi, de sokkal többet mondani azonban már nem tudott. Támadója mellbe rúgta, majd a földre esett embert ütlegelte. Húszéves társa felemelte a lakásban talált mikrohullámú sütőt, és lesújtott vele az áldozat fejére, mellkasára, majd egy széket is összetört a férfin, közben a másik egy járóbottal ütötte a karját.

A brutálisan összevert, vérző és hörgő férfit sorsára hagyták, értékek után kutattak a lakásban. Néhány ékszert vettek magukhoz, majd hogy eltüntessék a nyomokat, hígítót locsoltak szét a padlón és az ágyon, és rágyújtották a házat a még élő emberre.

Az elmenekülő gyilkosok a véres ruháikat és a bizsunak gondolt ékszereket időközben egy bozótosba, illetve szemetesekbe dobták, vérszennyes nadrágszárát D. Kálmán egy manikűrollóval levágta. Ezért nem tűnt fel először semmi az őket igazoltató járőrnek.

Ám a fiúk lakóhelye közelébe, Tabra érkező esti buszt már rendőrök várták, a gyanúsítottakat ott fogták el, előállították, majd őrizetbe vették.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Különösebben nem érdekel a gyilkosok faji hovatartozása, viszont érdekelne a rendkívül humán beállítottságúak véleménye, hogy mi jár annak (az ugye kézenfekvő, hogy büntetés) aki elveszi egy másik embertársának az életét, ráadásul ilyen különös kegyetlenséggel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Nincs cigánybűnözés! Nincs cigánybűnözés!...
Freewolf
Hol vannak milyenkor liberálisék, hogy véres szájjal kimagyarázzák a magyarázhatatlant? A csökött népség csak akkor nagyszájú, ha a magyarságot kell szapulni. Látszik is, hogy semmi közük hozzánk!
jancsipapa
@Freewolf: Az egyik legújabb "csínytevés" . Pécsett egy drogos cigány (Gerner Lacika ) becsengetett egy lakásba ,majd miután egy idős asszony kinyitotta az ajtót megtámadta ,mindkét kezét eltörte ,lenyúzta a bőrt az eltört kezekről .A szomszédból a jajveszékelésre átszaladó idős asszonyt lerugdosta a lépcsőn ,majd mint aki jól végezte a dolgát feltört egy autót és nem sokkal később egy fának ütközött vele . A legszebb az egészben ,hogy a helyi újság mint VEREKEDÉST !!! említi a " gyerekcsínyt " ...
Mézike
@Freewolf: Hol vannak? Most gondolkodnak azon vajon az idős bácsi mivel provokálhatta a rendkívűl nehéz gyerekkori traumákat elszenvedő elnyomott kitaszított nemzeti erőforrásokat.
Lepényleső
Tehát egy embernek megint meg kellett halnia ahhoz,hogy a hatóság tegye a dolgát. Véletlen,
hogy tétlen a megelőzésben, hiszen az előző eset nem volt ismeretlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.