Kormányzati források szerint Orbán Viktor annak örült volna, ha Vida Ildikó még marad fél-háromnegyed évig, az adóhivatal átalakításának a végéig – írta a Népszabadság.

A miniszterelnök ugyanis régi személyes ismeretségükre való tekintettel nem szerette volna, ha méltatlan körülmények között, bukott elnökként távozik a hivatal éléről – mondták a folyamatot jól ismerő források, akik szerint még nincs meg Vida utódja.

A lapnak Simicska Lajos környezetéből is megerősítették: a NAV-elnököt nem zsarolták a kormány részéről. Sőt: ő sokallt be, és Simicska sem ragaszkodott hozzá, hogy kitartson az adóhatóság élén.

A miniszterelnök sajtósai nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy a kormányfő miért nem jegyezte ellen a NAV-elnök lemondását, más informátorok szerint Orbán Viktor nem szerette volna, hogy a nevéhez fűződjön Vida Ildikó menesztése, aki beismerte, hogy köze van a kitiltási botrányhoz.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
én is egyetértek az Miniszterelnök Úrral, mert így még sokkal tovább tudná égetni magát,
mint például a Reichstag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Cicamama55: Ha befogja a lepcsest, megmarad, neki a jól felfogott érdeke hogy kussoljon, nekünk meg az lenne hogy ,,daloljon,,))))))))
Desischado
Shakespeare lassan már megirigyelhetné, ezt a színjátékot, ami itt folyik! Csak a Mester ennél sokkal élvezetesebben írt! Még hogy orbán sajnálja! Hiszen ezer éve meg akart szabadulni tőle! Bizonyítékok elsikálva, most már lehet meneszteni! Gondolom, jó kis lelépési pénzt kapott a nyanya, hogy hallgasson a sok mocskos ügyről! Az utóddal meg nyilván már minden el van intézve, ergo gőzerővel mehet a pénzmosoda!
papa.49
A hazugovics ,,annyira akarta hogy maradjon,, a sztojkalány, hogy nem olyan régen ultimátumot adott neki, ez ezért mutatja hogy a saját hazugságait is elfelejti hamar, baj van a víztoronyban))))))))))))))
mate03
@Cicamama55!:Ez így lesz! Lázár lesz a NAV -elnökének a főnöke! Akkor miről is beszélünk?
human
Orbán ezt szeretné, Simicska azt szeretné. Két milliárdos játékszerévé tette Orbán az országot.
Bercifiu
A fő geci sajnálja. Én is, hogy nem került nyilvánosságra a kitiltási botrány valós oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.