A kormány teljesen feladta a harcot az államadóssággal, soha nem lógtunk még ennyivel. Egyre kevesebb tőke és beruházás jön, ha további növekedést akarunk, azt hitelből kell majd megoldani. Annak pedig ára van. Július közepére olyan magas lett az államadósságunk, mint még soha. 25 ezer milliárd forint fölött van a költségvetés adóssága, ami 1377 milliárd forinttal több mint tavaly év végén. Lehet persze továbbra is trükkökkel takarni a bajt, de az a helyzet, hogy a kormány elvesztette a harcot az államadóssággal.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A hívek hogy "kajálták " ezt a moslékot...is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@Anna Mária: Ha jól emlékszem, a szabadságharcos színjáték 1. felvonása volt.
Clavigo
A hívek hogy "kajálták " ezt a moslékot...is.
kkalman
Száguldó gazdaságunk megfenekleni látszik. Vagy már meg is feneklett? Esetleg soha nem is száguldott? Akkor meg mit hablatyolnak növekedésről?
hetöndöe
@Clavigo: A hívek mindig éhesen röfögnek,illetve bégetnek,Cipolla mester meg tudja,mit szeretnének hallani,bármilyen szarságot képes megetetni velük.
Anna Mária
@hetöndöe: Ez volt a kormány legjobban előkészített, legjobban kommunikált hazugsága. Azóta már nem figyelnek annyira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok