A Münchenbe tartó expresszvonatot mintegy ötven bevándorló várta Győrben, hogy Nyugat-Európába utazhassak – írta a Hirado.hu.

A lap beszámolója szerint akkor kezdődött a lökdösődés és egymás taposása, amikor a rendőrök nem engedték felszállni őket. 

A Híradó úgy tudja, a lökdösődésben többen is sérüléseket szenvedtek. A rendőröknek végül kora hajnalra sikerült leszállítani a bevándorlókat a vonatról, és előállították őket tiltott határátlépés kísérlete miatt. Az esetről a beszámolót itt tudja megnézni!

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vizinyuszi
Nem zavarja ezeket, hogy a vonat velük 10m-t sem megy és az sem, hogy semmi keresnivalójuk magas kockázati besorolású elemeknek Európában.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
Nem voltam ott, nem tudom a körülményeket sem. De azért, ha már látta az állomásfőnökség, hogy 50 menekült vár a müncheni vonatra, akkor miért nem hivták az rendőrséget már akkor?! És miért engedték be a vonatot a pályaudvarra, miért nem állt meg a nyilt vágányon, amig a rendőrök mondjuk kivezették volna a menekülteket, majd a rendőrségen "előállitották" volna őket? Ez a szervezés csodája! Mintha előrelátással nem is akarták volna megoldani a helyzetet, megvárták, amig ilyen botrányba fullad! Az pedig, hogy tülekedés és sérülés volt, ebben a helyzetben már elkerülhetetlen, hiszen itt a jobb élet reményét szalasztották el, igy már mindenki csak magára gondol.
magyarbakancs
@Anna Mária: Mért ugrasz minden butuska megjegyzésekre?
human
@eszegfu: A fidesz kimaxolja a témát. Addig sem figyelünk arra, hogy
- a NAV-ban milyen maffiaváltás zajlik
- újabb fideszes szál jelent meg a brókerbotrányban
- Orbán barátja az éppen őrizetben lévő Kiss Szilárddal egy céget birtokolt
- Vizsgálják Orbán vejének beruházásait
...
eszegfu
@human: Igazad van sajnos. A hasonló történetekkel tovább riogatnak és gyülöletet keltenek...az M1-en pl. ez a "vezető hir"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.