A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc pártja pénteken ismét bebizonyította, hogy bevándorláspárti, nem érdekli a magyar emberek biztonsága, és ha a Demokratikus Koalíción múlna, teljesen védtelenül hagynák az országot az illegális bevándorlók milliói előtt – reagált a kormánypárt parlamenti frakciója Kerék-Bárczy Szabolcs szavaira.

 A DK elnökségi tagja felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, Rogán Antal frakcióvezetőt, Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, valamint a Fideszt, hogy ne hazudozzanak a menekültekről, a gyűlöletkeltés helyett pedig a szövetséges államokkal együttműködve próbáljanak globális megoldást találni a kérdés rendezésére

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, miközben Gyurcsány Ferenc a külhoni magyarok ellen uszító kampányt folytatott, a megélhetési bevándorlókat tárt karokkal várja. A baloldal még most sem a magyar emberek, hanem a bevándorlók érdekeit nézi – teszik hozzá.

Az unión kívülről érkező illegális bevándorlók százezrei elviselhetetlen terhet és visszafordíthatatlan folyamatokat jelenthet Európa és Magyarország számára is – fogalmaznak. Magyarországnak az a kötelessége, hogy megvédje saját és ezzel Európa schengeni határait, a magyar emberek biztonságát az megélhetési bevándorlók tömegétől – szögezik le.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mondjuk választanom kell a menekültek és a fideSS között.
Erősen gondolkodom.
- a menekültek még nem hazudtak nekem.
- a menekültek még nem loptak tőlem semmit.
- a menekültek nem írtak nekem menekültpárti tákolmányt

Kihirdetem az eredményt: Döntő fölény a menekültek javára, azaz technikai K.O.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köbjani
Magyarországnak mindenkori kormányának az a kötelessége, hogy megvédje saját és ezzel Európa schengeni határait, a magyar emberek biztonságát, a megélhetési bevándorlók tömegétől. Aki ezt felfogni nem képes,avval nem tudunk mit kezdeni. Várunk továbbra is, hogy egyszer beérik és képes lesz az ország érdekét érteni...
köbjani
Reménykedni lehet abban, hogy egy kicsit "megbicsaklik" az Iszlám Állam (IÁ) szélsőséges szervezet stratégiája egyrészt Törökország fellépése, másrészt az iráni-amerikai közeledés miatt - mondta Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója szombaton az M1-en. A szakértő azzal kapcsolatban beszélt, hogy török harci gépek a péntek hajnali után újabb légicsapásokat mértek éjszaka az Iszlám Állam állásaira Szíria területén. Közben Ankara levélben tájékoztatta az ENSZ-főtitkárt arról, hogy légi hadjáratot indított a dzsihadista szervezet ellen, mert a szíriai kormány nem képes és nem is akar fellépni ellene.
köbjani
Bevándorlás

A miniszterelnök véleménye szerint a magyarok döntöttek, nem akarnak törvénytelen bevándorlókat és nem osztoznak a európai baloldal szellemi ámokfutásában.

Jelezte, a kérdőíveket 1,2 millióan küldték vissza, és az eredmények szerint 95 százalék azt mondta: a bevándorlás helyett inkább a magyar családok, gyermekek támogatására van szükség.

A magyar emberek több mint kétharmada a saját élete szempontjából fontosnak tartja a terrorizmus térnyerésének kérdését. Háromnegyedük gondolja úgy, hogy az illegális bevándorlók veszélyeztetik a magyarok munkahelyeit és megélhetését. Négyötödük szerint Brüsszel politikája megbukott a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében, ezért új megközelítésre, szigorúbb szabályozásra van szükség. Ugyanekkora arányuk arra bíztatja a kormányt, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb szabályokat hozzon.

A kormányfő szerint az eredmények azt jelentik, hogy Magyarország biztos és stabil ország, a magyarok pedig egységes és kiegyensúlyozott nemzet akarnak maradni az őket körülvevő bizonytalan világban.

Orbán elmondta: az európai baloldal a bevándorlásban nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát. A kormányfő azt mondta: a baloldal úgy tekinti, hogy a bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal történelmi távú célja is teljesül.

„Míg a magyar baloldal 2004-ben a külhoni magyarok ellen uszított, ma tárt karokkal ölelné keblére az illegális bevándorlókat. Ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat” - állapította meg a Orbán Viktor.

Hozzátette: ha 2014-ben a baloldal alakított volna kormányt Magyarországon, akkor „egy-két év alatt nem ismernénk rá a hazánkra, olyanok lennénk, mint egy menekülttábor”.

A mniszterelnök leszögezte: augusztus 31-éig megépül a kerítés Magyarország déli határán, az ettől eltérő időpontok érvénytelenek.

Kérdésre válaszolva azt mondta, az eddigi tapasztalatok alapján...
nezelodo
Ha én ennyire rettegnék valakitől, mint Orbán a Fletótól, a nevét ki nem ejteném, hogy ki ne röhögjenek, függetlenül az éppen aktuális politikai helyzettől. Az meg hab a tortán, hogy nem a rettegésének tárgya kormányoz. Szerintem jobban tennék, ha a habos süket duma helyett kormányozna és itthon mondana számon kérhető okosságokat, és ne odaátról üzengetne a felhergelt híveinek. Mi akik nem értünk sok dologban vele egyet, mi is magyarok vagyunk, bármennyire nem tetszik ez neki.
köbjani
Rettegés a baloldalon tapasztalható, mert nem tudnak hatalom közelbe kerülni, Országvezetése nem csak abból áll, hogy mocskolják a kormány intézkedéseit. A külhon magyarjai a magyarság része és ha ez nem tudott, akkor a tudattal is komoly gondok vannak 2004 intő példa. A baloldal igazán tudomásul vehetné, hogy nem önszántukból lettek a külhon magyarjai. (Trianon) A gondolkodás hasznos tevékenység annak aki tud is. Bár minden magyar Miniszterelnök ezt tette volna, hogy nem hagyja magukra a külhon magyarjait, és nem a bevándorlókat pártfogolja hanem az ország érdekeit veszi figyelembe, s aszerint tevékenykedik. A megalkuvóknak, a lefizetetteknek, globalistáknak, liberálisoknak ez persze, hogy nem tetszik na de nem is ők irányítják az országot, nem kell, hogy tetszőleges legyen nekik. Ők csak pátyolgassák az egyneműek házasság egyenjogúságát, menjenek továbbra is a többségi akarattal szembe, másra már úgysem alkalmasak.
köbjani
Olyan kajákat hagynak maguk után a menekültek, amit még a magyarok sem tudnak megvenni!

Színes hírek 2 hozzászólás
Tetszik a cikk?
A zsömlét ugyan még meg tudjuk venni, de a Pick szalámit már csak nagyon kevesen. Ilyen kajákkal dobálják szét az ingyenes busz-taxit az illegális bevándorlók!

Joggal háborodik fel az internet népe, amikor ilyen Facebookon terjedő képeket lát. Egy menekülteket szállító ingyenes buszon a menekültek, menekülők így tisztelték meg a befogadó országot és a tömegközlekedés legális illegális taxiját.

00

A delmagyar.hu-nak az egyik olvasója küldte be ezt a képet az oldal szerkesztőségének. Az oldal olvasója mellette azt is megjegyezte: “Szegény éhező menekültek ezt hagyják maguk után az őket (ingyen) szállító autóbuszon. Szerintem mindenki levonhatja a szükséges konzekvenciát”.

A közösségi portálra feltöltött kép alaposan megosztja a hozzászólók véleményét. Van, aki azt gondolja, hogy nemcsak a migránsok, hanem mások is hagyhatnak maguk után szemetet. Az is igaz, hogy, a saját országodban, ha ráülsz a buszra a becsületesen megfizetett bérleteddel, még az energiaitalodba bele sem hörpinthetsz. Ha ezt teszed, megtorlás vár. Bünti. – Furcsa világban élünk?

Ez csak egy dolog, de ettől sokkal gyomorforgatóbb látványban lehet részük azoknak, akik látják a menekültek útvonalát a természetben.

Forrás: delmagyar
Megosztás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.