Sőt, szakmailag elhibázott már maga a koncepció is. A néppártosodó párt kontraproduktívnak, szakmailag elhibázottnak és veszélyes precedensnek tartja a kötelező holokausztkurzus bevezetését a felsőoktatásban. Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúság Tagozat elnöke, az oktatási és kulturális bizottság tagja csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a héten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora – a jobbikos politikus szerint “feltehetően izraeli nyomásra” bejelentette: az egyetemi minden egyes szakának valamennyi hallgatója számára kötelezővé teszi “A holokauszt és emlékezete” tárgyat. Azt írta: “a bejelentés nagy vihart kavart az egyetemi hallgatók között, akik feleslegesnek tartják a további óraterhelést, és sajtóhírek szerint az elvárttal ellentétes reakciókat váltott ki”. A Jobbik szerint nem kizárt, hogy a patinás intézménybe jelentkezők száma jelentősen vissza fog esni a közeljövőben. Kitért továbbá arra is, hogy a holokausztnevelés jegyében...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pistapapa
De Eisenberger Benjamin (ÁVH-Péter Gábor) és csapata,magyarok ezreit kivégző tevékenységéről nem lehet a tankönyvben találkozni. Akkor kik kezében van a hatalom Magyarországon?
Commneter
@pistapapa: 08:41

Jó kérdés! o/
Talán arra gondolsz, hogy azoké, akik húsz év börtönt is adhatnak mostantól egy sima kis kődobálásért?!.&
propeller.hu/nagyvilag/3132873-husz-ev-borton-is-jarhat-mostantol
magyarbakancs
Holokausztot tanítani kell.Okulni belőle ,hogy ne forduljon elő még egyszer
A holokausztra épülő pénz szerzést pedig be kell fejezni.
Mert túlélő kevés van a leszármazottak meg ne nyerészkedjenek belőle főleg nem másod leszármazottak.
Toby
Nyilas kutyákból nem lesz rovásírásos, nyereg alatt puhított agyú, humán erőforrás !
Marad nekik a közmunka !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.