Az Európai Parlament Fidesz-Tompikája azzal gondolta védeni Németh Zsoltot, hogy „Kertész Melindának azt kívánom, hogy annak a kijelentésnek a harmadik része, amelyikbe belekötött, is legyen igaz, legyen neki a medve játék". Talán annak hatására elménckedve eképpen, hogy kellő mennyiségű sört volt képes magába tölteni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ez a Dojcs ( vagy kijaf@ccom ) kompetensnek érzi magát ,minden témában ??? Vagy csak a gyomrát szellőzteti a kényszeres pofázással ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Kijaf@ßom tompika! ha nem szólalsz meg, akkor vagy a legértékesebb! Pontosabban, a benned levő kevés hallgatás a legértékesebb.
Toby
Az unter-humán szerepelt egyet. Takarodj dolgozni, te mocsok !
wagabund
csak ez a qurva helyesírás ne lenne...nemzeti díszünk sokkal jobban kibontakozhatna...
...ekkora fizetésért már illene.. Belegondolni is félelmetes, miket hordhat össze külföldiül...ha az anyanyelve (is) gondot okoz...
verum
@wagabund: - tipikus esete Tompika annak, hogy a több nyelven való beszélés csak annyit jelent nála, hogy több nyelven beszél marhaságokat.
GeoCravker
@wagabund: Neki szerintem a koherens gondolkodás okoz gondot. A hüjesírtás csak tünet.
iskolakerülő
A nagyagyú színestesó megint anyag nélkül maradt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.