Elemzők és a miniszterelnök környezetében dolgozók is azt jósolták, Orbán Viktor ismét a közbeszédet (a magyart mindenképpen, de részben talán a nyugat-európait is) meghatározó üzenettel, illetve okfejtéssel készült a Tusnádfürdőn megrendezett, 26. Bálványosi Szabadegyetemre. A kormányfő lehetségei témái között emlegették a migrációt, Kelet és Nyugat viszonyát, utóbbi "válságát", illetve Orbán vízióját e helyzet szerinte megfelelő kezeléséről. Kövesse a beszédet percről percre a hvg.hu-val.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
1.240.000 ember küldte vissza a konzultációs íveket, amelyből kiderül, hogy a magyarok 90%-a nem kér a bevándorlókból, és abból sem amit az európai baloldal akar, hogy a bevándorlók lepjék el Magyarországot, meg azért gondoljunk bele, hogy mi lett volna Magyarországból ha a baloldal nyer a választásokon, azaz nem ismernénk rá Magyarországra. Nos Viktor: már négy éve nem ismerünk rá Magyarországra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.