nevemnick

„Ismerem az oroszokat” - Orbán Viktor exkluzív interjút adott a Bildnek
Ha ismered az oroszokat/kínaiakat, akkor minek nyalod a seggüket? Ruszkik haza? Az a te hazád! Rohadj meg, hatalomféltés miatt teljesen lezüllesztetted Magyarország nemzetközi megítélését.
A gyorskezű Deák Dániel már mémmel savazza a tetkós arccá vált Karácsonyt
Dani mint mémgyártó... ne röhögtessetek, ez csak egy komment, ami nem oszt, nem szoroz. A jól fésült fiúcska, inkább a frissen barnával keretezett szája szélét törölné meg.
Hadházy Ákos: "Micsoda átkozott véletlen..., a bíróság ítélete szerint 52 milliót utalhatott Bánki Erik németországi cégébe"
Ez az ,,Adonisz" volt az első képviselő pl. Pécsett, aki alkalmazta Flinkenstein tanácsából azt, hogy listázni kell a nem fideszes szavazókat. A diákoknak, és a pártolóknak a választási aláírásgyűjtés alkalmával név, lakcím felírásával le kellett adni az ilyen embereket. Ezzel lehetőséget kapott a narancsos városvezetés a későbbi ,,jótéteményekre".
Orbán Viktor elszállt: "Királynak számít Magyarország" – Már annyi a felhalmozott tőke, hogy külföldre kell vinni a kormányfő szerint
Kvíz: ki ő? „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi... Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.” Készítette a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szerve 1982 májusában.
Szijjártó Péter az Indexnek: A NATO most átlépné a vörös vonalat, Magyarország ebben nem kíván résztvenni
Az a majdnem két miller szavazója sem jogosítja fel Szíjjártót, sőt Orbánt sem vagy bárki mást, hogy az egész nemzet nevében nyilatkozzon, döntsön olyan ügyekben, amelyek minden polgárt érintenek?
Képlopásba keveredhetett a CÖF – A Dead Kennedys punkbanda énekese közölte: „Egyáltalán nem adtunk engedélyt a dollárjeles plakátokra”
Az uniós szerzői jogi törvények különböznek az USA-ban elfogadottakkal szemben. Hivatásos fotósok képeit felhasználni, másolni - mint jelen esetben is - mint szellemi tulajdont, a szerző írásos engedélye/szerződés nélkül nem lehet. Nem sajnálom a CÖF-öt, elég sok pénzt elrabolt a kurmány segedelmével az adófizetőktől...
Nagy diplomáciai pofon ez Orbánnak: Elutasította meghívását a svéd miniszterelnök
Nos, a feneséges henceg emlékezhetne erre a dakota közmondásra: "Ha egyedül vagy, akkor ne próbáld bekeríteni az ellenséget!" No, de amióta utcai harcos nindzsa lett valahogy elfelejtette a ,,dakotizmus" bölcsességeit... :)
Hét tagállam ellenzi, hogy Magyarország megkapja az uniós pénzeket
,,A fagyi visszanyalt". A kakadu és főnije, mint a kis gnómok addig vétózgatnak, míg kispadra ültetik az országot.
Navracsics: A pedagógusbér-emelés előfinanszírozását a költségvetés teherbíró képessége nem teszi lehetővé
@Béla333: nekik nem Magyarország az első, hanem Magyarország pénze, amely láthatatlanul eltűnik a ner homályos "üvegzsebekben".
Szijjártó Péter a Facebookon tajtékzik: nem engedünk semmilyen zsarolásnak, nyomásgyakorlásnak
Az új Magyarországnak ilyen képzetlen, cinikus, önimádó külügyére még nem volt. Ja, meg kormánya sem.
Dontáh Anna: Nem lesz többször közös lista Gyurcsány Ferenccel
Annácska, mit szól a kedves lelkész, volt szocialista képviselő papa, Gyurcsány harcostársa, amikor otthon is befogott (taknyos) orral mászkálsz az otthonában? :)
Jelentős az áfabevétel-hiány, a minisztérium nem ad magyarázatot a jelenségre
Lopkovics külföldre osztogat, itthon rabolgat, ezért ez nem csoda. Az árak magasak, már csak az akciós, majdnem ehetetlen áruból vásárol a nép és abból is keveset. Nekik nem Magyarország az első, csak a pénze és az eltulajdonítható ingatlanok, területek. Rohadék banda.
Leszállt a Wagner-vezér magánrepülője Fehéroroszországban
@KisTehen: kekec főnököd menteni szeretné a csajt a rácsos akadémiától, az ,,alkotmányos járandóság" bírósági tárgyalása alól. Csak azt felejti el, hogy hiába a ráhatás a bíróságra, a jelen állás szerint ő sem ússza meg a felelősségre vonást. :)