Megerősítené az osztrák-magyar határ védelmét az osztrák belügyminisztérium és az igazságügyi minisztérium, az intézkedés része a hatóságok által az embercsempészet ellen meghatározott ötpontos programtervnek - közölte a Kronen Zeitung című osztrák lap online kiadása kedden.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Az Eu-nak el kell döntenie, hogy szüksége van-e a migránsokra vagy sem, és ennek megfelelően kell cselekednie. Ahol szükség van rájuk ott telepítsék le őket, ha nincs szükség rájuk összefogással számolják fel az embercsempész hálózatot.
A politikai menekültekkel a nemzetközi megállapodások szerint járjanak el.
Politikai akarat kérdése a megoldás. Ezért vannak a választott és jól megfizetett tisztségviselők tegyék a dolgukat!
Toby
Ausztria már egy esetben megerősítette határőrizetét, amikor 8,000 főt ismét szolgálatba állított, ők a határmenti települések belterületén járőröztek, katonákkal vegyesen !
Most az a helyzet, hogy a geci qrmány még a politikai menekülteket is gazdasági bevándorlóként jelöli !
Ez az aljasság, az nem vitás, hogy valamit - emberit ! - kezdeni kell velük, de primitív, ocsmány, szervezett hangulatkeltésnek nincs és nem is lehet helye ebben a tárgyban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.