A belügyminiszter által milliárdokért eladott Civil Zrt. 2007 óta harcol egy kirúgott alkalmazott kártalanítása ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@nyanya001: Ahogy mondod,ismerek olyan vállalkozót,aki egészen addig nem vette komolyan a végrehajtást,amíg a végrehajtó meg nem jelent az irodájábanés nem kezdte el felpakolni egy teherautóra az iroda berendezéseit.Mikor kihúzta a konnektorból a számítógépet a végrehajtó,igencsak meglepődött és rendőrt hívott.A rendőrök természetesen segítették a végrehajtó munkáját a tetvedék legnagyobb megrökönyödésére.Egy kis hezitálás után fizetett,természetesen pár százezerrel többet,mivel a végrehajtás összes költségét is rálőcsölték a törvény szerint.
Évekig húzzák az ilyen ügyeket,hogy ne kelljen fizetni,az ügy végén meg fel vannak háborodva,hogy kifizettetnek velük mindent.Perköltséget,végrehajtást,kamatokat.Az igazságszolgáltatás nagyon lassan működik és ezt használják ki sokan de sokszor érdemes belevágni és kivárni.Kitartást az úrnak és sok-sok türelmet,gondolom az összeg eredetileg ennek a töredéke volt.Ha akkor kifizették volna,jóval olcsóbban megússzák.
Toby
A ragyás képű maffiózó nem szereti, ha tőle megy a pénz !
" magyar reforomok(!) működnek "
papa.49
Ezen se lehet csodálkozni, ettől a pacáktól egyéb nem várható, persze már nem az ,,övé a vállalkozás,, PAPÍRON, a többit meg úgy is tudjátok)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.