Négy évvel ezelőtt közérdekű adatigénylésről legfeljebb néhány újságíró és civil hallott, és az adatgyűjtés során is magukra voltak hagyatva a zsurnaliszták. Az Átlátszó 2011 óta olyan közösséget épített ki maga köré, amely adatigényléseikkel nyomást gyakorol a hatalomra, információval segíti az ügyek felszínre kerülését, pénzével pedig támogatja a szabadságot, átláthatóságot hirdető szervezet működését. Az új utakat és üzleti modellt kereső vállalkozás két vezetőjével, Bodoky Tamás és Mong Attila újságírókkal beszélgettünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs bizony feltárva, bár Debreczeni József elkezdte "Az Orbán-család és a közhatalom viszonya" c. könyvében, a nagysténsasszony földhivatali "kiscserkész" cselekedeit is beleértve és a ma alkotmánybíró Stumpf-femily érointett hivatalvezetőjének földhivatali vonalát is követve !
Érdemes elolvasni, még a művégtag is ökölbeszorul !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.