Csúnya ügy- így jellemezte az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az LMP antikorrupciós szakszóvivője az ezer roma nő képzésére indított „Nő az esély” nevű program megvalósítását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Ez more az egyik ""kedvencem " az Orbán kondából.
nyanya001
civilhetes.net/belfold/megint-eltunt-1-5-milliard-forint-farkas-florian-kornyeken

A Nő az esély elnevezésű program célja a szakmai képzés és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedés elősegítése volt, a projekt mégis inkább azzal került az érdeklődés kereszttüzébe, hogy tetemes mennyiségű közpénz felhasználása vált tisztázatlanná.

Hadházy Ákos, az LMP korrupcióellenes szakpolitikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégeként újabb zavaros hátterű milliárdos költésről rántotta le a leplet. Az ezer roma nő néven is emlegetett projekt során dajkákat és gyermeknevelőket képeztek ki, amelyre 1,5 milliárd forintot különítettek el - írja a sztárklikk.

Amint azt Hadházy kiemelte, ezek mindössze 2-3 hónapos képzések voltak, aminek az ára piaci alapon 50-60 ezer forint körül mozog. Ha viszont a 1,5 milliárdot ezer főre leosztjuk, akkor tulajdonképpen az derül ki, hogy egy munkaerő képzése bőven 1 millió forint fölötti összegbe került az államnak.

Simont 200 millióért vezetőszáron vitték el !
human
Emlékeztek még Zuschlágra? Hogy kiverte annak idején a biztosítékot! Na az kismiska Farkas Flórihoz képest. A kormány által megsaccolt vizsgált érték is legalább 300 millió forint. És ők még biztos finomak is voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok